Connecteu-vos amb nosaltres

salut

El paper de l'EpiShuttle al Sistema Nacional de Preparació del Regne Unit

COMPARTIR:

publicat

on

Amb 30 EpiShuttles que cobreixen el país, el Regne Unit (Regne Unit) està a l'avantguarda del transport d'aïllament de pacients amb la seva implementació EpiShuttle. El Servei Nacional de Salut (NHS) d'Anglaterra amb la seva Unitat Nacional de Resiliència d'Ambulància (NARU) i els Equips de Resposta d'Àrees Perilloses (HART) han incorporat l'EpiShuttle als seus esquemes de preparació i han creat procediments operatius estàndard (SOP) dedicats per al transport d'aïllament de pacients.

Com beneficia l'EpiShuttle NHS England?

Gràcies al seu disseny certificat i funcional, EpiShuttle va ajudar a NHS England proporcionant un entorn segur per al transport de malalties infeccioses d'alta conseqüència (HCID) i pacients vulnerables. L'EpiShuttle ho fa perquè es desplega ràpidament i és eficient, interoperable, segur, adaptable i versàtil.

Desplegament ràpid i eficient

En escenaris d'emergència com els HCID i els esdeveniments químics biològics, radiològics i nuclears (CBRN), el temps i l'eficiència són fonamentals.

Els esquemes nacionals de preparació que involucren equips especialitzats de serveis d'emergència com HART equipats amb EpiShuttles poden transportar ràpidament les persones infectades a les instal·lacions de tractament.

HART va traslladar un pacient de Monkeypox amb l'EpiShuttle de Londres a la Unitat Infecciosa d'Alt Nivell (HLIU) de Newcastle. Va trigar 6 hores a completar la transferència, però sense l'EpiShuttle hauria trigat molt més i hauria requerit tres equips de sis metges en lloc d'un sol equip. També hauria estat necessària la desinfecció total dels vehicles implicats i dels espais hospitalaris. Aquest és un dels punts clau que va mencionar Nicholas Spence, gerent d'estàndards de NARU en un recent seminari web d'EpiGuard:

"A ells (al personal de l'hospital) els agrada EpiShuttle perquè podem portar el pacient fins a la Unitat d'Infecció d'Alt Nivell i no han de tancar i netejar l'hospital".

Gràcies a EpiShuttle, NHS England va aconseguir accelerar i millorar els transports dels pacients amb HCID alhora que optimitzava l'ús dels recursos humans i materials.

anunci

interoperabilitat

La comunicació i la coordinació eficaços entre les diferents agències són vitals durant les emergències mèdiques. L'EpiShuttle permet una col·laboració perfecta entre els serveis mèdics d'emergència, les autoritats de salut pública i les agències de transport.

Gràcies a la seva certificació per a viatges aeris i transport terrestre, l'EpiShuttle va obrir la possibilitat al servei d'ambulància britànic de transportar pacients crítics des de zones remotes. L'NHS va poder col·laborar amb la Guàrdia Costanera Reial, gràcies a la interoperabilitat de l'EpiShuttle entre les dues organitzacions i els vehicles de transport terrestre i aeri.

La integració de l'EpiShuttle als plans de preparació garanteix enfocaments estandarditzats a totes les agències del NHS. Després d'adquirir els EpiShuttles, NHS es va coordinar amb diverses agències incorporant l'EpiShuttle als seus SOP.

Seguretat

El benestar dels treballadors sanitaris és una prioritat màxima en qualsevol escenari de brot infecciós. L'EpiShuttle ofereix un entorn segur perquè els professionals mèdics administrin l'atenció, reduint el risc d'exposició.

Un dels principals reptes als quals s'enfrontaven els professionals mèdics britànics va ser l'exigència de portar un equip de protecció personal (EPI) complicat. L'EPI s'havia de retirar cada 2 hores d'ús, fet que complicava els transports més llargs. Per exemple, un transport de més de 5 hores requeriria el desplegament de tres o quatre equips HART. Sense oblidar la desinfecció de tots els vehicles, persones i equips després del transport del pacient.

Abans que el NHS implementés l'EpiShuttle, transportaven pacients sense un aïllament adequat, només utilitzant EPI i ventilació als vehicles. Les capacitats d'aïllament de l'EpiShuttle, com ara un sistema de filtre de ventilació i una tapa rígida segellada, redueixen significativament el risc de contagi creant una barrera entre el pacient i l'entorn extern.

Adaptabilitat

L'adaptabilitat de l'EpiShuttle permet que encaixi dins de la xarxa de transport existent del NHS. L'EpiShuttle és compatible amb lliteres com Stryker, Ferno i Stollenwerk. EpiGuard també ha desenvolupat corretges de trinquet universal per a l'EpiShuttle per adaptar-se a la resta de lliteres i portadors.

L'EpiShuttle s'integra perfectament amb altres dispositius com ara carros de transferència, controladors de xeringues i ventiladors. En paraules de Nick Spence:

"Hem trobat que l'EpiShuttle s'adapta molt bé a això (un carro de transferència d'atenció crítica) i el que vol dir és que tots els controladors de xeringues i ventiladors, etc., s'adaptaran al seu sistema a mesura que s'acostumen a tractar aquests pacients".

Versatilitat

Quan l'EpiShuttle forma part d'un esquema de preparació nacional, la seva versatilitat permet que diferents grups de pacients estiguin millor protegits.

L'EpiShuttle permet realitzar un seguiment i un tractament avançat durant el transport, inclosos els procediments d'emergència com la intubació, la inserció intravenosa i la línia d'oxigen. Aquestes característiques van permetre el transport d'atenció crítica de pacients amb HCID. Això no era possible amb les solucions anteriors. L'NHS ha utilitzat l'EpiShuttle per transferir pacients de cures intensives a l'HLIU.

L'NHS ha escollit EpiShuttle pel seu desplegament ràpid i eficient, interoperabilitat, seguretat, adaptabilitat i versatilitat. Ara el Regne Unit està millor preparat i està establint l'estàndard per a l'estratègia nacional de preparació.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències