Connecteu-vos amb nosaltres

EU

Conèixer Rosella: de codi obert, robot 3D-imprès establert per inspirar la innovació a les aules

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

interacció + robot + humàConeix Poppy, el primer robot humanoide completament imprès en 3D de codi obert (@poppy_project). Poppy és un robot que tothom pot construir i programar. Això vol dir que no és només una eina per a científics i enginyers: l’equip de desenvolupadors pretén que formi part de la formació professional a les escoles, donant als estudiants l’oportunitat d’experimentar.

Poppy va ser desenvolupada a França per L’equip de Flors d’Inria, que crea models robotitzats per ordinador com a eines per entendre els processos de desenvolupament en humans. El doctor Pierre-Yves Oudeyer, que té una beca inicial ERC en informàtica i informàtica, explica:VS’ha fet poc per explorar els avantatges de la impressió 3D i la seva interacció amb la informàtica a les aules. Amb la nostra plataforma Poppy, ara oferim a les escoles i als professors una manera de cultivar la creativitat dels estudiants que estudien en àrees com ara mecànica, informàtica, electrònica i impressió 3D".

Construeix el teu propi robot

anunci

El cos de Poppy s’imprimeix en 3D i el seu comportament està controlat per programes de lliure disposició, cosa que significa que els usuaris poden dissenyar parts del cos de forma ràpida i senzilla i programar ells mateixos el comportament del robot. El doctor Oudeyer aclareix: "Tant el maquinari com el programari són de codi obert. No hi ha un robot humanoide Poppy, sinó tants com usuaris. Això el fa molt atractiu, ja que ha passat d’una eina purament tecnològica a una autèntica plataforma social".

El maquinari i el programari de codi obert i accessible permeten als usuaris experimentar fàcilment amb la construcció dels seus propis robots per primera vegada. Poppy ara també és compatible amb la plataforma Arduino, que permet al robot interactuar amb altres dispositius electrònics, inclosa roba intel·ligent, llums, sensors i instruments musicals.

"Fes-ho tu mateix" a les escoles

anunci

El Dr. Oudeyer planeja estendre l’ús d’aquesta tecnologia més enllà dels laboratoris de recerca, en particular al sector educatiu. En comentar la iniciativa Poppy, la comissària d'Investigació, Innovació i Ciència, Máire Geoghegan-Quinn, va dir: "Es tracta d’un gran impuls d’un projecte ERC: una plataforma de baix cost que podria fomentar un entorn d’aprenentatge més interactiu i inspirador, que permet als estudiants connectar-se amb la investigació i el disseny.."

La plataforma Poppy ha nascut gràcies al projecte Explorers finançat per ERC, en el qual el Dr. Oudeyer estudia els mecanismes d’aprenentatge i desenvolupament mitjançant robots. "La nostra hipòtesi és que el cos és una variable essencial en l’adquisició d’habilitats motores i socials en els humans. Per estudiar aquesta teoria, necessitàvem crear una plataforma que permetés experimentar ràpidament les noves morfologies dels robots. Això va conduir a la plataforma Poppy ".

Gràcies al seu finançament ERC, el doctor Oudeyer va ser capaç de fer-ho desenvolupar capacitat de resolució de problemes i pensament crític en robòtica. Espera que els estudiants d’informàtica, codificació i disseny puguin formar-se amb Poppy i potser, més endavant, trobin feina al sector de la robòtica. El projecte Explorers, per valor d’1.5 milions d’euros, s’estén fins al 2015.

Jocs a través de les fronteres

Poppy també permetrà als usuaris compartir els seus fitxers idees i resultats d’una manera molt oberta i col·laborativa a través d’una web dedicada plataforma - reunir gent a les fronteres de l'escola, l'art, la ciència i la indústria. L'equip del Dr. Oudeyer ja ha utilitzat Poppy en altres camps, incloses les arts. En un programa de residència d’artistes en curs titulat Etres et Numériques, l’equip va treballar amb un ballarí i un artista visual per explorar les emocions i percepcions dels gestos i moviments corporals mitjançant el robot (veure més aquí). Esperen estendre aquests experiments a altres representacions artístiques.

Fons

Establert el 2007 per la UE, el Consell Europeu de Recerca (ERC) és la primera organització paneuropea de finançament de la investigació fronterera. El seu objectiu és estimular l'excel·lència científica a Europa fomentant la competència per obtenir finançament entre els millors investigadors creatius de qualsevol nacionalitat i edat. L’ERC també s’esforça per atraure investigadors de primer nivell de qualsevol part del món per venir a Europa. En el marc del nou programa de recerca i innovació de la UE Horitzó 2020, l’ERC té un pressupost substancialment augmentat de més de 13 milions d’euros.

Més informació

Lloc web del projecte Poppy 
Vídeo
Fotos
TEDx Cannes parlar

Xipre

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 157 milions d’euros en prefinançament a Xipre

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat a Xipre 157 milions d'euros en prefinançament, equivalent al 13% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència de Xipre. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resistència de Xipre.

El país haurà de rebre 1.2 milions d’euros en total durant la vida del seu pla, amb 1 milions d’euros en subvencions i 200 milions d’euros en préstecs. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres.

El pla xipriota forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Bèlgica

Política de cohesió de la UE: Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia reben 373 milions d’euros per donar suport als serveis socials i de salut, les pimes i la inclusió social

publicat

on

La Comissió ha concedit 373 milions d’euros a cinc Fons Social Europeu (FSE) i Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia per ajudar els països amb resposta i reparació d’emergència per coronavirus en el marc de REACT-UE. A Bèlgica, la modificació del PO de Valònia permetrà disposar de 64.8 milions d'euros addicionals per a l'adquisició d'equips mèdics per a serveis sanitaris i innovació.

Els fons donaran suport a les petites i mitjanes empreses (pimes) en el desenvolupament del comerç electrònic, la ciberseguretat, llocs web i botigues en línia, així com l’economia verda regional mitjançant l’eficiència energètica, la protecció del medi ambient, el desenvolupament de ciutats intel·ligents i el baix nivell de carboni. infraestructures públiques. A Alemanya, a l’Estat federal de Hessen, 55.4 milions d’euros donaran suport a la infraestructura de recerca relacionada amb la salut, la capacitat diagnòstica i la innovació en universitats i altres institucions de recerca, així com a inversions en recerca, desenvolupament i innovació en els camps del clima i el desenvolupament sostenible. Aquesta esmena també proporcionarà suport a les pimes i fons per a empreses emergents mitjançant un fons d'inversió.

A Sachsen-Anhalt, 75.7 milions d’euros facilitaran la cooperació de les pimes i les institucions en recerca, desenvolupament i innovació, i proporcionar inversions i fons de treball per a les microempreses afectades per la crisi del coronavirus. A més, els fons permetran inversions en eficiència energètica de les empreses, donaran suport a la innovació digital de les pimes i adquiriran equips digitals per a escoles i institucions culturals. A Itàlia, el PO nacional “Inclusió social” rebrà 90 milions d’euros per promoure la integració social de les persones que pateixen privacions materials greus, sensellarisme o marginació extrema, mitjançant serveis “Housing First” que combinen la prestació d’habitatge immediat amb serveis socials i laborals habilitants. .

anunci

A Espanya, s’afegiran 87 milions d’euros al PO del FSE de Castella i Lleó per donar suport als autònoms i als treballadors que tenien el contracte suspès o reduït a causa de la crisi. Els diners també ajudaran a les empreses afectades a evitar acomiadaments, especialment en el sector turístic. Finalment, els fons són necessaris per permetre que els serveis socials essencials continuïn de manera segura i per garantir la continuïtat educativa en tota la pandèmia mitjançant la contractació de personal addicional.

REACT-EU forma part de NextGenerationEU i proporciona finançament addicional de 50.6 milions d’euros (en preus actuals) als programes de política de cohesió durant el 2021 i el 2022. Les mesures se centren en el suport a la resiliència del mercat laboral, als llocs de treball, a les pimes i a les famílies amb pocs ingressos, així com a establir bases per al futur les transicions verdes i digitals i una recuperació socioeconòmica sostenible.

anunci

Seguir llegint

Comissió Europea

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 2.25 milions d’euros en prefinançament a Alemanya

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat 2.25 milions d'euros a Alemanya en prefinançament, equivalent al 9% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (RRF). Això correspon a l'import de prefinançament sol·licitat per Alemanya en el seu pla de recuperació i resiliència. El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla d’Alemanya de recuperació i recuperació. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments en funció de la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla d'Alemanya de recuperació i recuperació.

El país haurà de rebre 25.6 milions d’euros en total, totalment constituïts per subvencions, durant la vida del seu pla. El desemborsament es produeix després de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres. El pla alemany forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resistència i la cohesió a les nostres societats. Hi ha disponible un comunicat de premsa complet aquí.

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències