Connecteu-vos amb nosaltres

Tribunal de Comptes Europeu

Pròxim informe sobre l'eficiència energètica a les empreses de la UE

COMPARTIR:

publicat

on

Dilluns 17 de gener, el Tribunal de Comptes Europeu (TCE) publicarà un informe especial sobre la contribució de la UE a l'eficiència energètica a les empreses.

Sobre el tema

L'augment de l'eficiència energètica és un component clau dels esforços de mitigació del canvi climàtic de la UE i del pacte verd. Tots els sectors de l'economia tenen el potencial de contribuir a l'eficiència energètica i les empreses són una part important d'aquest esforç.

Amb gairebé 2.5 milions d'euros assignats durant el període 2014-2020, el Fons Europeu de Desenvolupament Regional i el Fons de Cohesió han estat els més importants dels fons de la UE destinats a millorar l'eficiència energètica a les empreses.

Sobre l'auditoria

Després d'haver analitzat les mesures d'eficiència energètica en indústries, edificis i productes que consumeixen molta energia en informes recents, els auditors de la UE van decidir complementar la seva anàlisi avaluant la solidesa i l'eficàcia del suport de la UE a les inversions en eficiència energètica a les empreses.

A través de les seves troballes i recomanacions, els auditors pretenen proporcionar noves idees analítiques a partir de dades sobre mesures d'eficiència energètica cofinançades per la UE.

anunci

L'informe i la nota de premsa es publicaran a la web Lloc web ECA a les 17h CET del dilluns 17 de gener.

El membre de l'ECA responsable d'aquest informe és Samo Jereb.

Els informes especials de la ECA exposaven els resultats de les seves auditories de polítiques i programes de la UE o temes de gestió relacionats amb àrees pressupostàries específiques. L’ECA selecciona i dissenya que aquestes tasques d’auditoria tenen un impacte màxim tenint en compte els riscos per al rendiment o el compliment, el nivell d’ingressos o despeses implicats, els desenvolupaments propers i l’interès polític i públic.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències