Connecteu-vos amb nosaltres

agricultura

La Comissió aprova un pla xipriota de 5.7 milions d'euros per donar suport a determinats agricultors actius en el sector ramader afectats per la pandèmia de coronavirus

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

La Comissió Europea ha aprovat un pla xipriota de 5.7 milions d'euros per donar suport a determinats agricultors actius en el sector ramader afectats per la pandèmia de coronavirus i les mesures restrictives que el govern xipriota havia d'implementar per limitar la propagació del virus. El règim es va aprovar en el marc de l'ajuda estatal Marc temporal. En el marc del pla, el suport públic es farà en forma de subvencions directes. La mesura estarà oberta als ramaders de porcs, aus de corral, vaques i conills.

L'objectiu del pla és ajudar els beneficiaris a abordar les seves necessitats de liquiditat i ajudar-los a continuar les seves activitats durant i després de la pandèmia. La Comissió va comprovar que el règim xipriota s'ajusta a les condicions del marc temporal. En particular, l'ajuda (i) no superarà els 290,000 € per beneficiari; i (ii) s'atorgarà com a màxim el 30 de juny de 2022. La Comissió va concloure que la mesura és necessària, adequada i proporcionada per posar remei a una pertorbació greu de l'economia d'un estat membre, d'acord amb l'article 107, apartat 3, lletra b). TFUE i les condicions establertes en el marc temporal.

Sobre aquesta base, la Comissió va aprovar el règim d'acord amb les normes de la UE sobre ajudes estatals. Es pot trobar més informació sobre el marc temporal i altres accions adoptades per la Comissió per abordar l'impacte econòmic de la pandèmia de coronavirus. aquí. La versió no confidencial de la decisió estarà disponible amb el número de cas SA.101098 del document Registre d'ajudes estatals sobre la Comissió competència Un cop s'hagi resolt algun problema de confidencialitat.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències