Connecteu-vos amb nosaltres

Drets de les Dones

Fòrum de Dones 2024

COMPARTIR:

publicat

on

La vibrant ciutat de Barcelona, ​​Espanya, va acollir el Women's Forum 2024 del 27 al 28 de març de 2024, reunint una reunió diversa i influent de presentadores, assistents i expositors d'arreu del món. Amb un compromís compartit per avançar en l'apoderament de les dones i la igualtat de gènere, els participants van convergir per participar en debats significatius, compartir coneixements i fomentar connexions valuoses.

Sota el lema general de "Trencant barreres, donant forma al futur de les dones", el fòrum tenia com a objectiu integrar veus de diversos sectors relacionats amb els problemes de les dones, incloent ponents de renom, investigadors, professionals de la medicina, estudiants i grups d'interès.

Organitzat per professionals dedicats compromesos amb el foment de la igualtat de gènere, l'esdeveniment va comptar amb una agenda dinàmica plena de fòrums principals, sessions de ponents, taules de discussió i oportunitats de treball en xarxa.

El primer dia, els assistents van rebre presentacions estimulants que cobrien una àmplia gamma de temes, des de l'efecte de l'estimulació magnètica transcranial repetitiva sobre la salut mental fins a l'exploració de dèficits de funcionament executiu en TDAH i TEA.

Estimats ponents d'arreu del món van compartir la seva experiència i coneixements, oferint perspectives valuoses sobre qüestions com ara els resultats de sostenibilitat al sector financer i les intervencions interprofessionals per a la depressió resistent al tractament.

Les discussions sobre temes com la curació de la relació trencada de les dones amb el poder i el foment de la força mental de les dones van subratllar la importància d'abordar els reptes multifacètics als quals s'enfronten les dones en diversos aspectes de la vida.

El segon dia va continuar l'impuls amb fòrums principals que exploraven la formació de circuits neuronals, la religió, l'emoció i l'autoempoderament, juntament amb taules de discussió sobre la força interior, el lideratge inclusiu i la presa de decisions.

anunci

La conferència va culminar amb una sessió virtual el tercer dia, que va incloure fòrums principals sobre temes que van des de la salut cerebral fins a trencar estereotips en els negocis, juntament amb presentacions de pòsters que mostraven iniciatives innovadores de recerca destinades a millorar la salut mental i el benestar.

Abordant la crisi humanitària: defensant el retorn dels nens ucraïnesos segrestats

Enmig de les discussions i presentacions perspicaces, Alona Lebedieva, de nacionalitat ucraïnesa, va pronunciar un discurs convincent que va fer llum sobre una greu crisi humanitària que s'està desenvolupant a la seva terra natal.

Lebedieva va destacar la inquietant tendència de nens ucraïnesos segrestats i traslladats il·legalment a Rússia, on són sotmesos a programes d'adopció forçada i de "reeducació".

Recordant la Declaració del Mil·lenni de les Nacions Unides de l'any 2000, Lebedieva va lamentar la violació dels principis de dignitat humana, justícia i igualtat, especialment per als nens vulnerables afectats pel conflicte.

Va subratllar les conseqüències devastadores de la intervenció armada a Ucraïna per part de la Federació Russa, que va provocar una guerra durant una dècada i el desplaçament forçat de milions de persones.

Malgrat la protesta internacional i les accions legals, incloses les denúncies d'expulsió de nens per part de les forces russes i una ordre de detenció del president rus Vladimir Putin i la defensora dels nens, Maria Lvova-Belova, la crisi persisteix.

Els esforços del govern ucraïnès i les organitzacions no governamentals per abordar la crisi es veuen obstaculitzats per l'escala i la complexitat del problema.

En resposta a la necessitat urgent d'acció, el discurs de Lebedieva va servir com una poderosa crida per unir la comunitat internacional i les organitzacions ucraïneses en la lluita per portar a casa tots els nens segrestats.

Va subratllar l'imperatiu moral de protegir els drets dels nens, preservar la seva identitat cultural i garantir el seu retorn segur a les seves famílies.

Conclusió

El Fòrum de Dones 2024 de Barcelona va ser una plataforma vital per promoure els drets i les oportunitats de les dones, fomentar el diàleg, la col·laboració i l'intercanvi de coneixements.

Mentre el món lluita amb qüestions urgents, incloses les crisis humanitàries com el segrest de nens ucraïnesos, el fòrum va destacar la importància de l'acció col·lectiva per configurar un futur més equitatiu i inclusiu.

Per obtenir més informació sobre el Fòrum de Dones i els propers esdeveniments, visiteu el lloc web oficial a scholarsconferences.com/womens-forum.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències