Connecteu-vos amb nosaltres

Azerbaidjan

El líder innovador de la nació

COMPARTIR:

publicat

on

No és cap secret que les èpoques de postpandèmia i postguerra del món no són les mateixes que eren. L'expansió de les tendències a la digitalització és una de les característiques principals del nou sistema. Fins i tot abans de l'era actual, l'estat va donar una alta prioritat a garantir que la nostra nació estigui ben preparada per a aquest problema global, i el govern ha pres accions constantment en aquest sentit - escriu Mazahir Afandiyev, Membre del Milli Majliso de la República de l'Azerbaidjan

La determinació del president Ilham Aliyev va ser important per a la implementació amb èxit de diversos projectes innovadors a la nostra nació; La digitalització, l'eficiència, la responsabilitat i la transparència es van identificar com a factors crítics. A causa de les polítiques previsores del lideratge de la nació, aquests esforços d'implementació oportuna i el seu impacte positiu continuat són el resultat de l'ambició de fer de l'Azerbaidjan una de les forces impulsores dels reptes globals.

El decret del líder estatal del 13 de juliol de 2013 sobre la creació de l'Agència Estatal de Servei Públic i Innovació Social sota el president de la República de l'Azerbaidjan és un pas important en la direcció de reformes institucionals integrals a l'administració pública. Basant-se en els coneixements més actualitzats i reconeguts per organitzacions internacionals respectades i la comunitat mundial, l'agència estatal "ASAN Service" ha estat oferint serveis públics de manera efectiva des de fa més d'una dècada. Fins ara, els centres han revisat les demandes de més de 66 milions de ciutadans.

Atès que l'escala, el volum, la complexitat i els canvis provocats per la digitalització són tan diferents de tot el que ha passat als humans abans, la idea del "Servei ASAN" és una clara il·lustració de l'enorme potencial per al creixement de l'ecosistema de l'economia digital a Azerbaidjan. "Vull tornar a subratllar, com he fet tantes vegades, que es tracta d'una autèntica revolució en l'àmbit dels serveis públics. Asan Service és un producte intel·lectual de l'Azerbaidjan, la marca azerbaidjana. El producte que exportem actualment". va declarar el president Ilham Aliyev.

Els Centres de Serveis d'ASAN milloren el sistema de gestió en aquest àmbit i representen un model únic de finestra única que permet als ciutadans utilitzar 400 serveis prestats per 15 organitzacions públiques i 30 privades "sota un mateix sostre". També coordinen les activitats dels empleats de les autoritats executives centrals o locals, les organitzacions pressupostàries i les persones jurídiques estatals, incloses les persones jurídiques públiques creades per compte de l'estat. Han posat una base sòlida per al desenvolupament de la nova estratègia per garantir la satisfacció de la ciutadania i l'establiment de relacions ciutadania-govern a un nivell completament nou a la nació.

Aquesta idea ha generat molt interès internacionalment i ha anat convertint-se en propietat intel·lectual exclusiva d'Azerbaidjan amb el pas del temps. Així, fins ara s'han arribat a més de 20 memoràndums d'entesa amb diferents nacions i organitzacions internacionals per tal d'intercanviar experiències en àmbits relacionats amb la innovació. A més, ASAN Service ha estat reconegut com a guanyador en diverses nominacions internacionals com un model lloable de prestació de serveis públics, destacant el seu paper important tant en l'assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible com en l'avenç dels drets humans.

Per Decret del president Ilham Aliyev de data 23 de setembre de 2016, es va establir una entitat jurídica pública "ABAD" (ASAN Support to Family Business) per garantir la sostenibilitat dels èxits assolits, així com la introducció d'innovacions i noves oportunitats tecnològiques en el camp. de la petita empresa. A més d'afavorir el creixement de microempreses, petites i mitjanes empreses, augmentar la taxa d'ocupació de la població i crear granges familiars d'èxit, es va fomentar la creació d'artesania popular, destacant, per tant, les nombroses zones de la nació. L'establiment d'ABAD va augmentar la quantitat de diners de l'impost que es destinava al pressupost estatal i va establir una tradició de nous vincles econòmics a tot el país. També serveix com un exemple evident de l'estratègia prudent i ben pensada del president Ilham Aliyev cap a la localització i la integració dels processos que es produeixen en un món cada cop més interconnectat.

anunci

L'establiment de "Voluntaris de l'ASAN" juntament amb la feina que s'està realitzant és molt valorat per la població nacional i dóna suport als esforços del moviment de voluntaris, així com a la política juvenil de l'Azerbaidjan. L'èxit de la síntesi de les tradicions directives d'Orient i Occident es revela a través de la implementació de diversos projectes locals i internacionals, la participació plena de voluntaris en el servei públic i la preservació de les tradicions heretades de la ideologia d'Heydar Aliyev, que condueix a la satisfacció ciutadana en el sector serveis.

El president Ilham Aliyev ha estat, en general, el membre més innovador de la nació azerbaidjana durant els darrers 20 anys. L'Azerbaidjan ha format una nova cultura, tal com es veu amb els esforços de la nostra nació per localitzar els reptes més avançats del món en matèria d'integració, modernització i renovació. Aquests esforços són la base de tots els nostres triomfs recents.

Com a resultat, les accions coherents preses i la política sostenible posada en marxa han permès al president de l'Azerbaidjan dur a terme la decisió de 2020, que es basa en els estàndards i preceptes del dret internacional. Tanmateix, això també demostra que actualment l'Azerbaidjan només és un missatger global de pau, tranquil·litat i desenvolupament sostenible.

L'autor:

Mazahir Afandíyev, Membre del Milli Majliso de la República de l'Azerbaidjan

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències