Connecteu-vos amb nosaltres

Economia

EAHP llança una important iniciativa per augmentar els estàndards de serveis de farmàcia hospitalària a Europa

COMPARTIR:

publicat

on

Logotip ESHPL’Associació Europea de Farmacèutics Hospitalaris (EAHP) ha anunciat una nova iniciativa important, la Cimera Europea sobre Farmàcia Hospitalària, que té com a objectiu proporcionar les bases per al desenvolupament a llarg termini dels serveis de farmàcia hospitalària a Europa i la millora contínua de l’atenció al pacient i dels seus resultats. l'entorn hospitalari.

La cimera tindrà lloc a Brussel·les el maig de 2014 i se centrarà en els objectius següents:

  • Fer recomanacions sobre el paper i les competències dels farmacèutics hospitalaris per als sistemes sanitaris europeus en constant canvi, basant-se en el treball de les declaracions globals de la Federació Farmacèutica Internacional (FIP) 2008 (les declaracions de Basilea);
  • contractar pacients i altres professionals de la salut com a socis iguals per decidir la direcció futura de la professió de farmàcia hospitalària a Europa; i,
  • desenvolupar un fort focus d’implementació destacant exemples d’iniciatives de bones pràctiques en el desenvolupament de farmàcies hospitalàries ja assolides a tot Europa; proposar un sistema de mètriques de serveis de farmàcia hospitalària; i, emetent directrius d’implementació per ajudar tots els països a aconseguir canvis de nivell en el nivell i estàndard en què opera la farmàcia hospitalària.
Llançant la cimera en un esdeveniment especial al Congrés FIP de Dublín, el president de l’EAHP, Dr. Roberto Frontini, va dir: “Amb els desafiaments financers i demogràfics dels serveis de salut a tota Europa, combinats amb el desenvolupament desigual dels estàndards i l’adopció de noves tecnologies, ara és el moment de EAHP donarà lideratge a través de la Cimera Europea sobre Farmàcia Hospitalària. En demanar a metges, infermeres i pacients la seva opinió sobre el futur dels serveis de farmàcia hospitalària, podem assegurar-nos que s’identifiquen i avancen les aspiracions compartides. Aquesta iniciativa és audaç, emocionant i pot transformar-se realment en donar a les farmàcies hospitalàries europees la seva direcció futura ”.

Aida Batista, membre del Consell d'Administració de EAHP, que lidera la revisió de les declaracions de FIP de Basilea per a la seva aplicació a Europa, va dir: No obstant això, hi ha un valor a l’hora d’aclarir-los, especificar-los i ampliar-los per a Europa. Per tant, iniciarem un procés de consulta a Delphi amb representants designats dels 2008 països membres de EAHP i grups de pacients i professionals interessats. Això descobrirà no només què volen els farmacèutics de l’hospital com a futur del seu servei, sinó també el que desitgen els destinataris d’aquests serveis ”.

Ara EAHP ha llançat una crida a la participació en el procés de la cimera a les seves 34 associacions membres i organitzacions europees de pacients i professionals de la salut, amb un termini inicial de resposta el 16 d’octubre de 2013.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències