Connecteu-vos amb nosaltres

Canvi climàtic

Nou informe Scope 3 enviat a la SEC abans de la Setmana del Clima

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

Orbitas, que proporciona dades al govern dels Estats Units i treballa amb set països més, publica un nou informe abans de la Setmana del Clima que avalua els riscos financers als quals s'enfronten les empreses i inversors nord-americans de les emissions de desforestació d'abast 3 a l'estranger en productes bàsics com la carn de boví, el cafè, oli de palma, cacau i cautxú importats als EUA. L'informe destaca que el valor total en risc per als inversors nord-americans en tres escenaris diferents oscil·la entre els 7.28 i els 114.98 milions de dòlars.

L'informe s'envia a la SEC aquest vespre (13 de setembre). Els autors de l'informe han estat involucrant els governs sobre els riscos financers i les regulacions relacionades amb el clima, incloses les revelacions obligatòries d'emissions climàtiques durant diversos anys. Concretament, amb el govern dels EUA, han contractat la FDIC, CFTF, SEC i la Reserva Federal. Altres governs implicats inclouen Canadà, Finlàndia (com a copresident de la Coalició de ministres de finances durant el període de Glasgow), Alemanya, Regne Unit, Xile, Brasil i Mèxic.

A més, es van col·laborar amb l'International Sustainability Standards Board, que demana divulgació d'emissions d'abast 3 per a empreses mesurades d'acord amb el Protocol de gasos d'efecte hivernacle. Orbitas ha treballat directament amb governs, inversors, comerciants de matèries primeres i productors d'Indonèsia, Perú i Colòmbia en temes de riscos financers relacionats amb el clima i els riscos de divulgació d'emissions a la UE i els EUA en els seus sectors agrícoles.

A mesura que la Comissió de Valors i Borsa dels EUA considera el disseny final de la seva regla de divulgació d'emissions climàtiques, és vital que els inversors i les empreses nord-americanes tinguin en compte els riscos financers de les emissions de la desforestació d'abast 3, el seu impacte en la reputació i els impactes del clima i la biodiversitat en la producció agrícola futura. . Els costos per a la cadena de valor d'aquests productes bàsics de les emissions de la desforestació de l'abast 3 són significatius, ja que els preus al detall de la carn de boví importada podrien augmentar un 700 per cent.

Les emissions de desforestació d'abast 3 d'aquestes mercaderies importades als EUA el 2019 van ser superiors a les emissions de països sencers, com ara la República Democràtica del Congo, Nicaragua o Panamà. La nostra anàlisi identifica punts destacats específics on hi ha riscos financers significatius, incloses les importacions de carn de boví que representen el 53% del total d'emissions de desforestació importades de l'àmbit 3, i els productes de carn de boví brasilera representen el 64% d'aquest total. 

Això és l'informe complet.

A continuació es mostra un desglossament complet de la cadena de valor potencial en risc per a totes les matèries primeres cobertes a l'informe.

anunci

Costos dels danys climàtics als EUA com a percentatge dels ingressos totals en risc:

Tots els escenaris

Valor de la cadena, danys, tots els escenaris   
 Escenari 1Escenari 2Escenari 3
Preu del CO2/tona (USD)34.196.31,160
Carn de res21%59%712%
Cafè7%21%249%
Cautxú, natural2%5%61%
Oli de palma (HS 1511)2%5%58%
Cacau (HS 1801)1%4%43%
Costos totals/alts del dany climàtic a la cadena de valor com a % del total5%15%184%

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.
anunci

Tendències