Connecteu-vos amb nosaltres

economia digital

Alguns anys de la UE "volen acabar amb la itinerància i tenir accés a Internet sense restriccions"

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

ItinerànciaSegons una enquesta de més de 1,000 anys 18-34 anys, els joves europeus han dit en gran quantitat que volen acabar amb els preus de la itinerància "increïble" i restriccions "injustes" a allò que poden i no poden accedir en línia des dels seus dispositius mòbils. vells.

Una generació restringida

L'estudi va demostrar que:

anunci
 • El 93% dels joves europeus se senten restringits a l'estranger a causa dels elevats preus de la itinerància; només el 37% utilitza internet mòbil a l’estranger, en comparació amb el 86% a casa;
 • la majoria augmentaria el seu ús del mòbil si desapareguessin les tarifes de itinerància;
 • El 81% vol tenir accés a Internet sense restriccions; El 25% s’enfronta a restriccions avui;
 • El 79% és partidari de reforçar les competències reguladores de la UE per garantir preus justos i harmonitzar el mercat interior.

El vicepresident de la Comissió Europea @NeelieKroesEU Va dir: “Els joves ens han enviat un missatge clar i fort: volen acabar amb la itinerància. Volen accés a Internet sense restriccions. La nostra feina a Brussel·les és assumir la responsabilitat i lliurar-ho ”.

Un estudiant de Finlàndia, de 23 anys, va dir: "Quan es pot anar literalment a un altre país, em sembla increïble haver de comprovar que la meva 3G no estigui activada per evitar càrrecs elevats. També necessito diverses subscripcions amb números diferents per evitar-los ".

Un alemany de 31 anys que treballa per compte propi va dir: "No crec que sigui just que un proveïdor d'Internet decideixi què pot fer i què no pot fer un usuari al seu dispositiu. Si l'usuari paga el servei , hauria de poder fer el que vulgui ".

anunci

El dijous 3 d'abril els eurodiputats votaran la Comissió #ConnectedContinent la proposta de regulació que té com a objectiu eliminar els costos de la itinerància, introduint neutralitat de la xarxa, i prenent altres mesures per construir un mercat únic de telecomunicacions a Europa.

L'enquesta va ser realitzada en línia i presencialment per Pensa jove, un grup de reflexió amb seu a Brussel·les.

Dades recents recopilades per l'Autoritat Europea de Regulació (BEREC) també van mostrar que les recents reduccions de preus han anat acompanyades d'increments significatius del consum.

Fons

Un estudi realitzat per ThinkYoung, un grup de reflexió amb seu a Brussel·les, va analitzar les percepcions dels joves europeus sobre aspectes clau #ConnectedContinent relacionats amb la neutralitat de la xarxa i les tarifes d’itinerància. Les respostes es van recollir de 1040 ciutadans de la UE de 18 a 34 anys a través de les xarxes socials i en persona entre el 9 d’octubre i el 10 de novembre de 2013.

Aquest estudi complementa l'enquesta de la Comissió Europea publicada al febrer (IP / 14 / 152) demostrant que el 94% dels europeus que viatgen fora del seu país d’origen limiten l’ús de serveis com Facebook a causa de les tarifes d’itinerància mòbil. Va demostrar que les empreses de telecomunicacions estan perdent un mercat d’uns 300 milions d’usuaris de telefonia a causa de les estratègies de preus actuals, amb efectes negatius per a altres empreses, com ara els fabricants d’aplicacions.

Mentre que L’economia europea de les aplicacions està en auge (IP / 14 / 145), barreres com les tarifes d'itinerància frenen parts d'aquest nou sector. Les aplicacions de guies de viatges, fotos i mapes es veuen especialment afectades.

I els consumidors no només limiten l’ús del mòbil a l’estranger. A casa, el 70% de les persones que trucen a altres països de la UE limiten aquestes trucades per motius de cost.

El Reglament de telecomunicacions #ConnectedContinent va ser proposat per la Comissió el setembre de 2013. Té com a objectiu apropar-nos molt més a un mercat únic de telecomunicacions realment a la UE, posant fi a les tarifes d’itinerància, garantint una internet oberta a tothom prohibint el bloqueig i degradació de contingut, coordinant les llicències d’espectre per a banda ampla sense fils, proporcionant als clients d’Internet i banda ampla més transparència en els seus contractes i facilitant el canvi de proveïdor als clients.

Més informació

Més informació sobre Itinerància
Més informació sobre neutralitat de la xarxa
Més informació sobre continent connectat
Lloc web de Neelie Kroes
Seguir Neelie Kroes, a Twitter
#Roaming #ConnectedContinent @ThinkYoungTW

economia digital

Euro digital: la Comissió celebra el llançament del projecte de l'euro digital per part del BCE

publicat

on

La Comissió celebra la decisió del Consell de Govern del Banc Central Europeu (BCE) de posar en marxa el projecte de l'euro digital i iniciar la seva fase d'investigació. Aquesta fase examinarà diverses opcions de disseny, requisits dels usuaris i com els intermediaris financers podrien proporcionar serveis basats en un euro digital. L’euro digital, una forma digital de diners dels bancs centrals, oferiria més opcions als consumidors i empreses en situacions en què no es pugui utilitzar efectiu físic. Donaria suport a un sector de pagaments ben integrat per donar resposta a les noves necessitats de pagament a Europa.

Tenint en compte la digitalització, els canvis ràpids en el panorama dels pagaments i l’aparició dels actius criptogràfics, l’euro digital seria un complement a l’efectiu, que hauria de romandre àmpliament disponible i usable. Donaria suport a diversos objectius polítics establerts a la Comissió més àmplia finances digitals i estratègies de pagaments al detall que inclouen la digitalització de l'economia europea, augmenten el paper internacional de l'euro i donen suport a l'autonomia estratègica oberta de la UE. Basant-se en la cooperació tècnica amb el BCE iniciada al gener, la Comissió continuarà treballant estretament amb el BCE i les institucions de la UE durant tota la fase d’investigació per analitzar i provar les diverses opcions de disseny amb vista als objectius de la política.

anunci

Seguir llegint

economia digital

Es llança un nou recurs digital per donar suport a la salut, l’atenció social i la innovació del sector

publicat

on

Aconseguir la innovació és un nou recurs desenvolupat per Life Sciences Hub Wales per informar i orientar aquells que treballen en la indústria, la salut i la innovació en atenció social. Resumeix la investigació clau, proporciona informació crítica i ofereix noves perspectives dels líders de pensament intersectorials.

Aquest nou recurs digital revisa la riquesa de coneixement disponible sobre innovació en salut i atenció social per dotar a aquells que ho necessiten de la informació més rellevant i important. Life Sciences Hub Wales ha treballat estretament amb col·laboradors que abasten salut, indústria, acadèmia i atenció social.

Molts grups d’interès perceben la innovació com a essencial per catalitzar els canvis a tot el sistema i modificar la diferència entre pacients i persones. Una enquesta recent encarregada per Life Sciences Hub Wales per a Beaufort Research va trobar que el 97% de l'atenció sanitària i social considerava que la innovació era molt important, juntament amb el 91% de la indústria.

anunci

Tot i això, les barreres poden dificultar la innovació, inclosa la manca de llenguatge comú, recursos i compromís entre sectors. Life Sciences Hub Wales ha creat el recurs Achieving Innovation per ajudar a afrontar aquests reptes, identificant solucions i respostes basades en l'evidència per ajudar a navegar per l'ecosistema de la innovació i protegir els nostres sistemes d'assistència sanitària i social.

El recurs s’ha d’actualitzar regularment amb material nou i es llança amb:

Cari-Anne Quinn, CEO de Life Sciences Hub Wales, va dir: "Aquest nou recurs pot jugar un paper clau en ajudar els grups d'interès de totes les procedències a navegar pels ecosistemes de salut i assistència social a Gal·les i més enllà. Els innovadors tenen la clau per a la transformació a gran escala de la salut, l'atenció i el benestar a Gal·les i aquest recurs els ajudarà a aconseguir-ho ".

anunci

Eluned Morgan, ministre de Sanitat i Serveis Socials, va dir: “La innovació juga un paper fonamental per donar suport als nostres sectors de salut i assistència social a Gal·les per oferir noves idees i tecnologies en col·laboració amb la indústria. Dono la benvinguda a Life Sciences Hub Wales, el nou recurs "Aconseguir innovació" com a eina clau per als innovadors que treballen per superar reptes reals i captar noves oportunitats apassionants. Quan vam establir i finançar Life Science Hub Wales, la innovació era el centre del seu ethos; aquest ethos ha jugat un paper clau en la nostra recuperació i resposta a l’impacte de COVID-19 ”.

El doctor Chris Subbe, consultor de medicina aguda, respiratòria i d'atenció crítica a la Junta de Salut de la Universitat Betsi Cadwaladr i professor clínic sènior a la Universitat de Bangor, va dir: “Estava encantat de contribuir al recurs Achieving Innovation explorant la importància de fer de la innovació un hàbit quotidià.

En aquest moment de pressions excepcionals sobre la nostra capacitat per proporcionar una atenció de qualitat, hem de trobar maneres de desenvolupar talent i idees des d’on vinguin. Aquest nou recurs hauria de capacitar els innovadors multidisciplinaris de la indústria i de l’àmbit sanitari amb la informació, el context i el llenguatge necessaris. "

Darren Hughes, director de la Confederació del NHS de Gal·les, va dir: "Donem la benvinguda al nou recurs Achieving Innovation del Life Sciences Hub Wales, ja que hem vist l'impacte de la innovació i la transformació de serveis en resposta a la pandèmia Covid-19. El recurs dóna suport a una comprensió més profunda de la innovació i complementa el nostre informe de diverses agències elaborat per la Universitat de Swansea, L’informe d’estudi d’innovació i transformació del NHS Wales COVID-19, que parteix d’una àmplia base d’evidències d’experiències del personal de tot el NHS de Gal·les, examinant per què i com van innovar i examinant recomanacions pràctiques per impulsar aquesta agenda.

"En iniciar la recuperació, és imprescindible aprofitar l'oportunitat de millorar la prestació del servei, l'eficiència, els resultats dels pacients, el benestar del personal i fomentar una cultura d'aprenentatge i compartir bones pràctiques a través de les fronteres organitzatives".

El recurs arriba en un moment apassionant per a la innovació a Gal·les, amb el llançament de les acadèmies d’aprenentatge intensiu a principis del 2021. Aquestes primeres acadèmies del món, que ofereixen cursos impartits centrats en la innovació, investigació i assessorament a mida, són les primeres del món. serveis, amb Life Sciences Hub Wales donant suport a socis rellevants.

Si voleu explorar el recurs Achieving Innovation, clica aquí

Sobre Life Sciences Hub Wales

Life Sciences Hub Wales té com a objectiu convertir Gal·les en el lloc preferit per a la innovació en salut, atenció i benestar. Ajudem a avançar en la innovació i a crear una col·laboració significativa entre la indústria, la salut, l’atenció social, el govern i les organitzacions de recerca.

Volem ajudar a transformar tant la salut com el benestar econòmic de la nació:

 • Accelerar el desenvolupament i l'adopció de solucions innovadores que donin suport a les necessitats de salut i atenció social de Gal·les, i;
 • col·laborar amb la indústria per avançar en la millora econòmica en el sector de les ciències de la vida i impulsar el creixement empresarial i l'ocupació a Gal·les.

Ho fem treballant estretament amb companys de salut i assistència social per entendre els reptes i les pressions que pot afrontar una organització. Un cop identificats, després treballem amb la indústria per ajudar a obtenir i donar suport al desenvolupament de solucions innovadores per respondre amb agilitat a aquests reptes.

El nostre equip ofereix assessorament, senyalització i suport a mida per accelerar tots els viatges d’innovació, ja sigui donant suport a un metge amb una idea brillant o a una organització multinacional de ciències de la vida.

Life Sciences Hub Wales ajuda a catalitzar el canvi a tot el sistema convocant i orquestrant un ecosistema d’innovació intersectorial. Aquestes connexions ens permeten crear valuoses oportunitats de connexió i de treball en xarxa.

Per obtenir més informació, feu clic aquí.

Sobre el recurs per assolir la innovació

El recurs es llança amb:

 • Vuit idees per aconseguir la innovació- article que recopila idees i temes clau de tot el recurs.
 • directori resumint el suport i les organitzacions disponibles a Gal·les.
 • A revisió narrativa d’evidències d’innovació i literatura.
 • A revisió de la política de l'enfocament del govern gal·lès sobre la innovació.
 • blocs escrit per líders de tota la salut, indústria i atenció social centrats en la innovació.
 • Podcasts on els líders de pensament debaten sobre els reptes i les oportunitats de la innovació.

Referència de l'enquesta:

"Una enquesta recent encarregada per Life Sciences Hub Wales per a Beaufort Research va trobar que el 97% de l'atenció sanitària i social considerava que la innovació era molt important, juntament amb el 91% de la indústria ".

Beaufort Research va rebre l’encàrrec de Life Sciences Hub Wales de realitzar una enquesta anònima sobre les percepcions intersectorials de les parts interessades al voltant de l’organització i del sector més ampli de les ciències de la vida a principis de 2021. Això es va emprendre per ajudar a informar la futura direcció estratègica de Life Sciences Hub Wales.

Seguir llegint

economia digital

Anàlisi econòmica de la Llei de mercats digitals

publicat

on

La Comissió Europea ha presentat una proposta de The Digital Markets Act (DMA). El seu objectiu és crear mercats digitals justos i competitius a la UE. El seu objectiu és aconseguir-ho introduint-ne de nous ex-ante normatives que s'aplicaran automàticament als anomenats "guardians". Els porters hauran de ser grans plataformes d’Internet que compleixin els criteris de mida seleccionats, escriu Robert Chovanculiak, doctor.

En una nova publicació conjunta titulada Llei d’anàlisi econòmica dels mercats digitals, elaborat per quatre grups de reflexió: INESS (Eslovàquia), CETA (República Txeca), IME (Bulgària) i LFMI (Lituània), assenyalem les deficiències del DMA i posem de relleu les possibles conseqüències no desitjades d’aquest reglament. A més, també suggerim una manera de modificar el procediment proposat per regular les empreses d'Internet.

Entre les principals mancances hi ha la definició mateixa de "porters". Realment no ocupen una posició dominant dins del conjunt de l’economia. Fins i tot dins dels serveis digitals, hi ha una intensa competència entre plataformes entre si, alhora que els nous innovadors posen constantment en dubte la seva posició al mercat.

anunci

L'únic espai on els porters tenen la capacitat d'influir en les regles del joc és a la seva pròpia plataforma. No obstant això, tot i que tenen un control total sobre la configuració dels termes i condicions dels usuaris, no tenen cap incentiu per establir-los de manera desfavorable. Això es veu millor quan es tracta de diverses pràctiques que la proposta DMA restringeix o prohibeix directament.

A l'estudi, demostrem que aquestes pràctiques comercials es comproven en el temps i són utilitzades legítimament per moltes empreses del món fora de línia. A més, hi ha diverses explicacions econòmiques a la literatura sobre per què aquestes pràctiques empresarials no són una manifestació de comportament anticompetitiu, sinó que proporcionen un major benestar per als usuaris finals i empresarials de la plataforma.

Per tant, recomanem que el DMA repensi la centralització i l'automatització de tot el procés d'identificació dels "porters" i de les pràctiques comercials prohibides individuals. Des de la perspectiva de la regió del CEE, és important mantenir l'element dinàmic de la competència. Això es pot aconseguir substituint l'estàtic i ex ante enfocament a la DMA amb un enfocament policèntric on les capacitats nacionals participen en la presa de decisions mantenint un diàleg regulador obert en què les pròpies empreses d'Internet tenen l'oportunitat de participar.

anunci

Robert Chovanculiak, PhD és analista de l'INESS i autor principal del Llei d’anàlisi econòmica dels mercats digitals.

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències