Connecteu-vos amb nosaltres

EU

Parlament Europeu avui (5 de novembre)

COMPARTIR:

publicat

on

20120124PHT36092_originalEbola

Zsuzsanna Jakab, directora regional per a Europa de l'Organització Mundial de la Salut (OMS), informarà al Comitè del Medi Ambient sobre l'impacte del brot d'Ebola i les seves implicacions per a Europa i tercers països. Poseu-vos en contacte amb: Baptiste Chatain +32 498 98 13 37

Twitter: @EP_Medi Ambient #Ebola @OMS_Europa
Hora: 10h30; Lloc: edifici József Antall, sala 4Q2

Canvi climàtic

Els eurodiputats del Comitè de Medi Ambient votaran una resolució en preparació per a la conferència COP 20 de les Nacions Unides sobre canvi climàtic del desembre del 2014 a Lima, on una delegació del Parlament Europeu s'unirà a les negociacions. Poseu-vos en contacte amb: Baptiste Chatain +32 498 98 13 37

Twitter: @EP_Medi Ambient #COP20
Temps: 15h; Lloc: edifici József Antall, sala 4Q2

Interessos financers de la UE

anunci

El president del Tribunal de Comptes Europeu, Vítor Manuel da Silva Caldeira, presentarà a la Comissió de Control Pressupostari el seu informe anual sobre la regularitat de les transaccions financeres de les institucions de la UE. La comissària Georgieva se sumarà al debat. Poseu-vos en contacte amb: Eszter Balazs Tel: +32 498 98 33 86

Twitter: @EP_BudgControl  # descàrrega
Hora: cap a les 09h20; Lloc: edifici Paul-Henri Spaak 1A002

En breu

El Parlament Europeu, la Comissió i ONU Dones celebren un Spring Forward per a dones conferència que reuneix dones legisladores dels estats àrabs i del PE per debatre sobre la igualtat de gènere i l’empoderament de les dones (9h30-18h30, Edifici Altiero Spinelli, sala 3E-2).

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències