Va assenyalar que la circumcisió es practica en algunes ciutats i pobles del Daguestan.

Segons Berdiyev, l'islam no obliga a la circumcisió a les dones.

“Però cal reduir la sexualitat de les dones. I si s'aplica a totes les dones, serà molt bo. El Totpoderós va crear una dona per donar a llum fills, per criar-los. I això (circumcisió - SI) no hi té res a veure. No impedeix que les dones donin part. Però reduirà la luxuria", va reprendre l'entrevistat de l'agència.

No obstant això, un funcionari de la Federació de Comunitats Jueves de Rússia creu que la circumcisió femenina no solucionarà el problema de la luxuria, sinó que accepta el problema de la immoralitat creixent a la societat. "D'una banda, entenc que un gran nombre de temptacions envolta un creient. Són temptacions per a un creient, per a un no creient és només la realitat", va dir Boruch Gorin. Interfax-Religió.

“Es pot comparar amb l'alpinisme: la gent està pujant al cim de la muntanya. Si la tasca és arribar al cim, podeu arribar-hi amb un helicòpter. Però la gent no vol anar-hi amb helicòpters. No es tracta de l'objectiu, sinó d'esforços. I aquests intents legalment o d'alguna altra manera d'eliminar les temptacions, em semblen com aquesta plataforma d'helicòpter al cim de la muntanya. Moltes teocràcies totalitàries intenten aconseguir-ho, i veiem que no ho aconsegueixen, en un moment determinat la gent comença a rodar i mor”, va dir Gorin.

La circumcisió de les dones, més comunament coneguda com a mutilació genital femenina (MGF), ha estat condemnada i qualificada com una violació dels drets humans, així com un greu risc per a la salut, per l'Organització Mundial de la Salut (OMS), l'Oficina de la Salut. L'Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Drets Humans (ACNUDH), el Programa Conjunt de les Nacions Unides sobre el VIH/SIDA (ONUSIDA), el Programa de les Nacions Unides per al Desenvolupament (PNUD), la Comissió Econòmica de les Nacions Unides per a l'Àfrica (UNECA), el Centre Educatiu i Científic de les Nacions Unides i l'Organització Cultural (UNESCO), el Fons de Població de les Nacions Unides (UNFPA), l'Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats (ACNUR), el Fons d'Emergència per a la Infància de les Nacions Unides (UNICEF) i el Fons de Desenvolupament de les Nacions Unides per a la Dona (UNIFEM) (1), juntament amb moltes altres ONG i organitzacions de la societat civil que treballen per acabar amb aquest fenomen bàrbar. frenar la seva sexualitat, juga amb el trop antic i enganyat de la dona com a mare/temptadora sexual. Això té l'únic objectiu de promulgar la repressió femenina. Les dones són éssers humans amb tot l'espectre de drets que tenen els homes, i no són mers objectes per ser utilitzats únicament per a la procreació de la raça humana.

anunci

Tampoc no hi ha cap base religiosa per a la MGF i qualsevol intent de justificar l'acte de mutilar els genitals d'una dona en nom de la religió (o qualsevol altre motiu) és infundat.