# UE-Mèxic el comerç: les anomenades #ALDE per a menors tarifes i impostos

Mèxic-ulls-orgànica entre les existències i el comerç a través de-bilateral-agreement_strict_xxlLa crisi política entre els EUA i Mèxic també pot tenir un fort impacte en les relacions comercials entre els dos països.

Això podria crear una reacció en cadena que afecta els acords subscrits per Mèxic amb altres estats, incloent-hi la UE; El tercer soci comercial de Mèxic després dels EUA i la Xina.

L'any passat, la UE i Mèxic van iniciar les negociacions per modernitzar l'Acord Global, que ja existeixen per 20 anys, amb un enfocament especial en els acords comercials.

Renate Weber (Romania, independent), coordinadora d'ALDE sobre assumptes llatinoamericans, demana que es redueixin les barreres aranzelàries i els impostos en el marc jurídic comercial actualitzat amb Mèxic: "És el moment adequat perquè la Unió Europea mostri solidaritat amb Mèxic, un important soci comercial i un país amb el qual compartim molts valors comuns.

"El missatge que la UE ha de donar als ciutadans mexicans és que no estan sols i que poden comptar amb nosaltres. Ara més que mai necessitem absolutament una revisió ambiciosa de l'acord d'associació entre la UE i Mèxic, millorant així la nostra associació per diversos motius -. Comercials, polítiques, socials i culturals "

Les tensions diplomàtiques entre Mèxic i la nova administració a Washington va intensificar després del suggeriment de la Casa Blanca per afegir un impost 20% de les importacions procedents del veí del sud.

Un funcionari mexicà va advertir que un impost fronterer desencadenaria conseqüències a tot el món i podria provocar una recessió mundial. Renate Weber participarà en la reunió de la 22 Comissió Parlamentària Mixta UE-Mèxic, que tindrà lloc entre 21 - 23 Febrer 2017.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , , , , , , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, US

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *