La Comissió anuncia dos programes de cooperació amb #Jamaica, per un import total de més de deu milions de dòlars

La Comissió Europea ha anunciat dos programes de cooperació per donar suport Jamaica en tractar el canvi climàtic i millorar la governança pública, la transparència, la rendició de comptes i el lliurament dels serveis públics.

El primer programa (16.5 milions d’euros) recolzarà el pla nacional de gestió i conservació dels boscos de Jamaica per a 2016-2026, així com el suport i la gestió sostenible dels recursos forestals de Jamaica. El segon programa (3.6m €) ajudarà el govern de Jamaica a millorar la governança pública, la transparència, la rendició de comptes i la prestació de serveis públics a Jamaica.

Durant la seva visita a Jamaica, el comissari internacional de cooperació i desenvolupament Neven Mimica (a la foto), va dir: "Amb els programes de cooperació actuals, donem suport als nostres socis de Jamaica en dues àrees.

“En primer lloc, a l'hora de construir la resiliència del canvi climàtic i protegir els recursos forestals preciosos, així com donar suport a la biodiversitat, tot prestant especial atenció al desenvolupament d'una economia de baixa emissió i resistent al clima; i, en segon lloc, ajudar el govern a construir les estructures necessàries d'un modern sistema de gestió financera integrat que millorarà encara més la governança pública, la transparència, la rendició de comptes i el lliurament dels serveis públics. "

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU

Els comentaris estan tancats.