El comissari King a Nova Zelanda per discutir la lluita contra el terrorisme, en línia i fora de línia

Julian King, comissari de la Unió de Seguretat (A la foto) visitarà Nova Zelanda el dimecres (26 juny) i dijous. Avui (juny de 26), el comissari estarà a Wellington, on trobarà a Jacinda Ardern, primer ministre de Nova Zelanda. També celebrarà reunions amb el ministre de Justícia, Andrew Little, el ministre de la policia Stuart Nash i el ministre de radiodifusió, comunicacions i mitjans digitals, Kris Faafoi, així com Simon Bridges, diputat i líder de l'oposició.

El dijous (juny de 27), el comissari viatjarà a Christchurch, on trobarà a Lianne Dalziel, alcalde de Christchurch. El comissari també parlarà amb els primers enquestats de la policia de Nova Zelanda i visitarà la Mesquita Al Noor per rendir tribut a les víctimes dels atacs terroristes de març.

Finalment, el lliurarà 2019 Europa Conferència titulada "The Christchurch Call - Portar la conversa a casa" a la Universitat de Canterbury. Durant la seva visita, el comissari King informarà als seus homòlegs dels esforços de la Unió Europea per evitar la difusió de continguts terroristes en línia i donar suport a la contra-narrativa, treball que es persegueix juntament amb els estats membres de la UE i les empreses d'Internet, inclòs en el fòrum de la UE.

El comissari també informarà els seus homòlegs sobre la proposta legislativa de la Comissió per detectar i eliminar ràpidament el contingut terrorista en línia. La visita segueix la pàgina Crida de Christchurch per la cimera d’acció a París que el president Juncker va assistir al maig.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Comissió Europea

Els comentaris estan tancats.