#Slovàquia: millorar la connexió vial d’est a occident gràcies al finançament de la cohesió

| Juliol 17, 2019

El Fons de cohesió inverteix més de 173 milions d'euros per construir la secció Budimír-Bidovce de l'autopista D1 d'Eslovàquia i una secció de l'autopista R2-R4 entre les ciutats de Košické Oľšany i Hrašovík.

Aquest projecte finançat per la UE millorarà la xarxa de carreteres de la ciutat de Košice (Sud-est d'Eslovàquia). Els habitants de Košice 240,000 es beneficiaran de temps de viatge més curts i de millor seguretat en la carretera. Aquest projecte finançat per la UE també garantirà una millor connectivitat entre Eslovàquia i els seus veïns en aquesta part de la xarxa transeuropea de transport.

El vicepresident de la Unió Energètica, Maroš Šefčovič, va dir: "La gent de la regió de Košice serà el primer beneficiari d'aquest projecte, amb un viatge més ràpid i segur. No obstant això, al final, tots els europeus i l'economia europea en general es beneficiaran d'una millor connectivitat a la regió i del seu vessament positiu per al creixement, el comerç i el turisme ”.

Els treballs inclouen quatre intercanvis, una rotonda, estructures de ponts 23 i barreres acústiques. El projecte s'hauria de completar el desembre de 2019. La UE inverteix gairebé X mil milions d'euros en xarxes de transport i energia a Eslovàquia sota la política de cohesió 3.5-2014.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , , , , , , , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Comissió Europea, Eslovàquia

Els comentaris estan tancats.