#JunckerPlan recolza 385 milions d'euros en finançament de #EIB per als nous parcs eòlics de 21 a Espanya

El Banc Europeu d’Inversions (BEI) està dotant 385 milions d’euros en finançament a l’empresa eòlica Alfanar per recolzar els seus plans per construir nous parcs eòlics 21 a sis regions autònomes d’Espanya. El finançament està garantit pel Fons Europeu d'Inversions Estratègiques del Pla Juncker, que permet al Grup BEI invertir en operacions de risc cada vegada més elevades. Els nous parcs eòlics generaran energia 1,491 GWh a l’any, que equival al consum d’habitatges 360,000.

El comissari d’Acció Climàtica i Energia, Arias Cañete, va dir: “La Comissió està orgullosa de donar suport a aquest important projecte d’energia renovable a Espanya, finançat en el marc del Pla Juncker. Espanya té el potencial per convertir-se en líder en energia renovable, creant llocs de treball sostenibles i de llarga durada. L’energia neta generada per aquests nous parcs eòlics de 21 a sis regions autònomes equival al consum d’energia de les llars 360,000, que és un pas significatiu en la direcció correcta. "

Un comunicat de premsa està disponible aquí. A partir del mes de juliol de 2019, el Pla Juncker ha mobilitzat una inversió addicional de 424 mil milions d'euros, incloent-hi 44.8bn d'euros a Espanya. Actualment, el Pla està donant suport a les petites i mitjanes empreses 967,000 a tot Europa.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Comissió Europea, Banc Europeu d'Inversions, Espanya

Els comentaris estan tancats.