Connecteu-vos amb nosaltres

Corona virus

La Comissió aprova un esquema txec de 2.6 milions d'euros per donar suport a les empreses afectades per un brot de # Coronavirus a la regió de Moràvia-Silèsia

COMPARTIR:

publicat

on

La Comissió Europea ha aprovat un pla txec de 2.6 milions d'euros per donar suport a les empreses afectades pel brot de coronavirus. El pla, creat per la regió de Moràvia-Silèsia, va ser aprovat en virtut de l'ajuda estatal Marc temporal adoptat per la Comissió el 19 de març de 2020, tal com es va modificar el 3 abril 2020 i 8 2020 maig. El suport públic es farà en forma de subvencions directes.

El pla estarà obert a les empreses actives a Moràvia-Silèsia i es compon de dues mesures separades que donaran suport a (i) les microempreses del sector manufacturer; i (ii) empreses de totes les mides que operen atraccions turístiques. Ambdues mesures tenen com a objectiu atendre les necessitats de liquiditat de les empreses afectades pel brot de coronavirus, contribuint així a preservar la continuïtat de l'activitat econòmica durant i després del brot.

La Comissió va comprovar que el règim notificat per Txeca s'ajusta a les condicions establertes en el marc temporal. En concret, el suport no superarà els 800,000 € per empresa. Per tant, la Comissió va concloure que la mesura txeca és necessària, adequada i proporcionada per solucionar una pertorbació greu en l'economia d'un estat membre, d'acord amb l'article 107, apartat 3, lletra b), del TFUE i amb les condicions establertes en el marc temporal.

Sobre aquesta base, la Comissió va aprovar les mesures d'acord amb les normes d'ajuda estatal de la UE. Es pot trobar més informació sobre el Marc temporal i altres accions de la Comissió per abordar l'impacte econòmic de la pandèmia de coronavirus. aquí. La versió no confidencial de la decisió estarà disponible amb el número de cas SA.57506 del document Registre d'ajudes estatals sobre la Comissió competència Un cop s'hagi resolt algun problema de confidencialitat. 

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències