Connecteu-vos amb nosaltres

EU

La col·laboració ajudarà a la innovació de la salut a Europa

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

ratllatOpinió emesa per l'Aliança Europea per a la medicina personalitzada (EAPM) Director Executiu Denis Horgan

Vivim en temps innovadors, especialment en el món de la sanitat, amb una medicina personalitzada cada vegada més destacada, cortesia de la recerca innovadora, de les noves tecnologies i dels desenvolupaments emocionants de la ciència mèdica.

Un problema important, però, és que fer un ús òptim d’aquests desenvolupaments en l'àmbit de l’atenció sanitària és particularment car i difícil, atès els obstacles que cal superar, per exemple, quant a l’avaluació i l’aprovació a nivell regulatori: un llarg recorregut -el procés en la majoria dels casos.

anunci

A més, les xifres suggereixen que, de mitjana, es necessiten més de 1 mil milions per desenvolupar una idea en un producte comercialitzable i potencialment rendible i, en general, triga de deu a 15 anys per obtenir el producte de banc a diari. Això clarament no és ideal tant financerament com des del punt de vista del pacient, que teòricament podria beneficiar-se de la innovació molt abans.

A més, ara vivim en una Europa d'Estats membres de 28, molts dels quals són relativament petits i no disposen dels recursos financers ni, sovint, de la infraestructura sanitària que coincideix amb la dels seus veïns més grans.

Llavors, què es pot fer? L'Aliança Europea per a la Medicina Personalitzada (EAPM) ho creu; Per començar, cal un enfocament multidisciplinari per superar els obstacles i trencar les barreres.

anunci

No només això, sinó que l’EAPM també reconeix el valor afegit que els estats membres més petits - A més de les regions més grans, poden aportar sistemes de salut que ofereixen els millors tractaments i resultats possibles per a tots els ciutadans.

El 1992, el Tractat de Maastricht va donar per primera vegada a la UE un mandat legal de salut pública, que posteriorment es va actualitzar al Tractat d'Amsterdam. L’article 35 de la Carta de Drets Fonamentals de la UE estableix: "S'ha de garantir un alt nivell de protecció de la salut humana en la definició i la implementació de totes les polítiques i activitats de la Unió."

No obstant això, hEls sistemes sanitaris i sanitaris segueixen sent una competència dels estats membres, tot i que la UE té un paper complementari i de suport, donant forma a les condicions per, entre altres coses, hmobilitat de la força laboral, el pcompra de béns i subministraments, la fimplantació de sistemes de salut i prestació de serveis. Moltes lleis també han estat

Durant a les negociacions d’adhesions anteriors a la 2004, als Estats membres menors se'ls va fer una menció especial alClàusula de Xipre '(article 126a), que va donar a aquests països, per exemple, una forma abreujada de registre de medicaments. PeròMalgrat aquestes disposicions, aquests països més petits són clarament més vulnerables. No obstant això, perquè necessiten col·laborar més, ells tendeixen a tenir un enfocament més positiu en el treball en xarxa i l'intercanvi de bones pràctiques, cosa que molts estats membres més llunyans podrien aprendre.

EAPM considera que, Per aconseguir un alt nivell d'assistència sanitària a tota la UE, les polítiques sanitàries han de reconèixer i afrontar les vulnerabilitats del sistema sanitari enfrontades, concretament, per aquestes nacions més petites i les de les regions més grans.

Aquest model hauria de veure el desenvolupament d’un nou paradigma socioeconòmic que: areconeix la creixent bretxa entre les expectatives dels ciutadans i les realitats; fIndica un nivell entre elevar les seves expectatives i els escenaris actuals de restricció de crisi / oferta; iassegura que les desigualtats actuals no empitjoren encara; reduca càrregues administratives evitant-les noves burocràcies i autoritats, i; minimica i simplifica les obligacions d'informació per vincular-se a l'agenda de "millor regulació" de la UE.

En termes generals, a través d’Europa hi ha clarament una necessitat de més cooperació i coherència en la planificació entre, per exemple, els pacients, els responsables polítics, els acadèmics, els metges, els governs, les pimes i, per descomptat, la indústria farmacèutica a l'hora de reduir els costos i garantir que les normes de contractació i les polítiques de reemborsament funcionin ràpida i eficaç. Això serviria clarament per millorar els interessos dels ciutadans 500 de la Unió Europea en tots els seus estats membres 28, grans o petits.

En una Europa on la UE; Com es va esmentar anteriorment, no té competència legal oficial sobre la sanitat, sens dubte ha de ser el cas que els estats individuals, així com les regions d'aquests estats, col·laborin per aconseguir una millor assistència sanitària per a tothom.

La implicació primerenca de les parts interessades és clau en totes les etapes, per exemple, en el desenvolupament d'indicadors que mesuren resultats que, a banda de qualsevol altra cosa, ajudessin els inversors.

Mentrestant, com a punt d’avantatge important, els grups d’interès, inclosa la indústria farmacèutica i la comunitat mèdica, reconeixen el valor d’incorporar els pacients a totes les etapes del desenvolupament d’un medicament o tractament: la pedra angular, segons sembla, de la medicina personalitzada. cooperació entre tots els grups d'interès.

Les iniciatives de la UE com l’IMI estan ajudant a aquest procés i involucren cada vegada més pimes - bones per a la innovació i per a l’economia.

En aquest valent nou món d’Internet, els grans salts en genètica i l’aparició de les "grans dades", mai no hi ha hagut un millor moment per situar les noves tecnologies i desenvolupaments als peus de tots, però això només es pot aconseguir a través del trencament les parets de les sitges, en totes les àrees interessades, i mitjançant la col·laboració intensiva.

En una Europa on hi ha una limitació dels poders legals de la UE en l'àmbit de l'assistència sanitària, és responsabilitat dels grups d'interès de tots els sectors i en tots els estats membres reunir-se i treure el màxim profit dels regals disposició.

A través de la seva campanya en curs de STEP i dels esdeveniments previstos per a 2015, EAPM continuarà esforçant-se per aconseguir aquesta cooperació. Els pacients de la UE esperen un futur millor: visquin en estats membres més petits o més grans - però nosaltres, que actuem junts, farem realitat les infinites possibilitats.

Xipre

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 157 milions d’euros en prefinançament a Xipre

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat a Xipre 157 milions d'euros en prefinançament, equivalent al 13% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència de Xipre. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resistència de Xipre.

El país haurà de rebre 1.2 milions d’euros en total durant la vida del seu pla, amb 1 milions d’euros en subvencions i 200 milions d’euros en préstecs. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres.

El pla xipriota forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Bèlgica

Política de cohesió de la UE: Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia reben 373 milions d’euros per donar suport als serveis socials i de salut, les pimes i la inclusió social

publicat

on

La Comissió ha concedit 373 milions d’euros a cinc Fons Social Europeu (FSE) i Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia per ajudar els països amb resposta i reparació d’emergència per coronavirus en el marc de REACT-UE. A Bèlgica, la modificació del PO de Valònia permetrà disposar de 64.8 milions d'euros addicionals per a l'adquisició d'equips mèdics per a serveis sanitaris i innovació.

Els fons donaran suport a les petites i mitjanes empreses (pimes) en el desenvolupament del comerç electrònic, la ciberseguretat, llocs web i botigues en línia, així com l’economia verda regional mitjançant l’eficiència energètica, la protecció del medi ambient, el desenvolupament de ciutats intel·ligents i el baix nivell de carboni. infraestructures públiques. A Alemanya, a l’Estat federal de Hessen, 55.4 milions d’euros donaran suport a la infraestructura de recerca relacionada amb la salut, la capacitat diagnòstica i la innovació en universitats i altres institucions de recerca, així com a inversions en recerca, desenvolupament i innovació en els camps del clima i el desenvolupament sostenible. Aquesta esmena també proporcionarà suport a les pimes i fons per a empreses emergents mitjançant un fons d'inversió.

A Sachsen-Anhalt, 75.7 milions d’euros facilitaran la cooperació de les pimes i les institucions en recerca, desenvolupament i innovació, i proporcionar inversions i fons de treball per a les microempreses afectades per la crisi del coronavirus. A més, els fons permetran inversions en eficiència energètica de les empreses, donaran suport a la innovació digital de les pimes i adquiriran equips digitals per a escoles i institucions culturals. A Itàlia, el PO nacional “Inclusió social” rebrà 90 milions d’euros per promoure la integració social de les persones que pateixen privacions materials greus, sensellarisme o marginació extrema, mitjançant serveis “Housing First” que combinen la prestació d’habitatge immediat amb serveis socials i laborals habilitants. .

anunci

A Espanya, s’afegiran 87 milions d’euros al PO del FSE de Castella i Lleó per donar suport als autònoms i als treballadors que tenien el contracte suspès o reduït a causa de la crisi. Els diners també ajudaran a les empreses afectades a evitar acomiadaments, especialment en el sector turístic. Finalment, els fons són necessaris per permetre que els serveis socials essencials continuïn de manera segura i per garantir la continuïtat educativa en tota la pandèmia mitjançant la contractació de personal addicional.

REACT-EU forma part de NextGenerationEU i proporciona finançament addicional de 50.6 milions d’euros (en preus actuals) als programes de política de cohesió durant el 2021 i el 2022. Les mesures se centren en el suport a la resiliència del mercat laboral, als llocs de treball, a les pimes i a les famílies amb pocs ingressos, així com a establir bases per al futur les transicions verdes i digitals i una recuperació socioeconòmica sostenible.

anunci

Seguir llegint

Comissió Europea

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 2.25 milions d’euros en prefinançament a Alemanya

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat 2.25 milions d'euros a Alemanya en prefinançament, equivalent al 9% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (RRF). Això correspon a l'import de prefinançament sol·licitat per Alemanya en el seu pla de recuperació i resiliència. El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla d’Alemanya de recuperació i recuperació. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments en funció de la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla d'Alemanya de recuperació i recuperació.

El país haurà de rebre 25.6 milions d’euros en total, totalment constituïts per subvencions, durant la vida del seu pla. El desemborsament es produeix després de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres. El pla alemany forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resistència i la cohesió a les nostres societats. Hi ha disponible un comunicat de premsa complet aquí.

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències