Connecteu-vos amb nosaltres

salut

Coneixements innovadors: MPower by Enable transforma les experiències laborals per a dones en menopausa

COMPARTIR:

publicat

on

MPower by Enable s'enorgulleix de presentar les seves últimes troballes, a partir de noves dades extretes entre juliol i desembre de 2023, marcant una fita significativa en el viatge per revolucionar el suport laboral a les dones que naveguen pels símptomes de la perimenopausa i la menopausa.

Llançat el 2022 com un programa pioner, MPower by Enable ha sorgit com un far d'esperança per a les dones que s'enfronten als reptes de la menopausa en entorns professionals. Amb un compromís ferm de transformar la vida dels seus participants mitjançant entrenament personalitzat i suport entre iguals, MPower by Enable no només ho està aconseguint, sinó que també ha il·luminat la necessitat urgent que els empresaris reconeguin la menopausa com una malaltia mèdica important que afecta la dinàmica del lloc de treball.

Les xifres són contundents: les dones menopàusiques constitueixen el 23% de la força de treball femenina del Regne Unit, amb el peatge econòmic dels símptomes de la menopausa que arriba als 1.88 milions de lliures anuals per dies de treball perduts. De manera alarmant, el 10% de les dones s'han vist obligades a abandonar la seva feina per la manca de suport adequat per gestionar els símptomes de la menopausa.

MPower by Enable ofereix esperança a milers de dones els símptomes de les quals els fan perdre la confiança en les seves habilitats i habilitats i després es veuen obligades a deixar la feina o deixar la feina, el seu servei de coaching personalitzat i suport entre iguals ha demostrat un camí clar per transformar l'experiència. de persones que pateixen i treballen amb la menopausa.

L'innovador programa ofereix entrenament personalitzat d'1 a 1 juntament amb sessions de suport en grups d'iguals i formació de Campions de la menopausa impartida per entrenadors de salut de la menopausa, ja sigui presencialment o virtualment. Aquest enfocament holístic té com a objectiu millorar el benestar psicoemocional, reduir els sentiments d'aïllament i equipar els clients en l'autogestió perquè puguin ser més actius en la seva pròpia cura i minimitzar la interrupció que la menopausa causa a la seva vida i a la seva feina, i les últimes dades dibuixen un punt. una imatge convincent de la seva eficàcia: una taxa de satisfacció global del programa del 97%, amb un 93% que informa de millores significatives en la seva capacitat per fer front als símptomes de la menopausa a la feina. Potser el més sorprenent és que, després de la finalització del programa, un sorprenent 97% dels clients va informar que s'havien abstingut de prendre temps lliure a causa de problemes relacionats amb la menopausa, un testimoni de l'impacte transformador del programa en les experiències laborals.

Lydia Singer, directora de projectes d'MPower by Enable, va reiterar la missió del programa d'abordar la necessitat urgent de suport entre les dones que naveguen pels símptomes de la menopausa en entorns professionals. "Ens importa la menopausa", va afirmar, "la nostra missió és donar suport a les dones els símptomes difícils de les quals poden minar la seva confiança i conduir a absències forçades del treball. L'enfocament innovador de MPower by Enable equipa les dones amb les eines que necessiten per gestionar els seus símptomes de manera eficaç i seguir sent col·laboradores actives en la seva vida personal i professional".

Els testimonis de clients ressonants afirmen encara més l'eficàcia del programa, i els participants expressen un profund agraïment pel suport prestat i l'impacte positiu en el seu benestar i les interaccions laborals.

anunci

Aquests resultats subratllen l'impacte tangible del nostre suport MPower by Enable en el benestar general i les experiències laborals de les dones que naveguen per aquesta transició vital. "Sempre vaig poder comunicar-me amb el meu gerent, però accedir al suport i donar comentaris al meu gerent em va ajudar a sentir-me menys boig i aïllat", diu un client.  

MPower by Enable es manté ferma en la seva dedicació a empoderar les dones en el lloc de treball. Es recomana als empresaris que desitgin saber més sobre el programa i els seus beneficis potencials per a la seva força de treball a contactar per obtenir més informació.

Per aprofundir en l'informe complet, visiteu El nostre impacte: activa el programa de menopausa (mpowermenopause.org)

Enable és una organització sense ànim de lucre que treballa en col·laboració amb el Wandsworth Council, organitzacions benèfiques i altres organitzacions per oferir serveis i esdeveniments de salut, lleure i comunitaris que enriqueixin la vida de les persones. Anem més enllà, reinvertint qualsevol benefici de les nostres activitats per marcar una diferència encara més gran, enfortint les comunitats amb les quals treballem. Inscrita a la Comissió Solidària (núm. 1172345).

Foto: Joel Muñiz on Unsplash

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències