Connecteu-vos amb nosaltres

EU

UE dóna suport investigadors 328 dalt inici de la seva carrera amb 485 milions d '€

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

àtomL' Consell Europeu de Recerca (ERC) ha seleccionat 328 científics de primera categoria per rebre les seves prestigioses subvencions inicials, per valor de fins a 2 milions d’euros cadascuna. Els 485 milions d’euros premiats contribueixen a donar suport a una nova generació de científics de primer ordre a Europa que desenvolupen l’anomenada “investigació sobre el cel blau”: projectes de recerca ambiciosos d’alt risc i alt guany en qualsevol camp.

Els projectes seleccionats cobreixen una àmplia gamma de temes, inclosos els tèxtils electrònics portables alimentats per la calor corporal, la detecció de bacteris per olor, “experiència tòxica” a la indústria petroquímica, els orígens de la racionalitat humana, la lluita contra la inflamació relacionada amb el càncer i l’optimització dels usuaris. disseny d'interfícies. Llegiu alguns dels projectes seleccionats aquí.

El comissari d'Investigació, Innovació i Ciència, Carlos Moedas, va dir: "Per crear la innovació i el creixement de demà, és imprescindible la investigació d'avantguarda. Amb les seves subvencions inicials, el Consell Europeu de Recerca fomenta la pròxima generació d'excel·lents científics que els permetrà seguir la seva curiositat científica i arriscar-se. Per estar al capdavant, Europa necessita aquesta mentalitat aguda i invertir en talent jove ".

anunci

Aquest any, es concedeixen subvencions a investigadors de 38 nacionalitats, allotjats a 180 institucions diferents de tota Europa. Pel que fa a les institucions d’acollida, Alemanya (70 subvencions) i el Regne Unit (55 subvencions) són al capdavant, seguits de França (43) i els Països Baixos (34). Els investigadors també estan allotjats a Àustria, Bèlgica, República Txeca, Dinamarca, Finlàndia, Hongria, Irlanda, Israel, Itàlia, Noruega, Portugal, Romania, Sèrbia, Espanya, Suècia i Turquia, juntament amb un projecte al CERN a Suïssa.

Al voltant de 40 investigadors són de nacionalitat no europea; per exemple nord-americans i sud-americans, asiàtics, australians, neozelandesos i russos. Molts d’ells ja tenien la seva seu a Europa.

També hi ha 18 investigadors que vénen a Europa per dur a terme els seus projectes finançats per ERC, inclosos 13 europeus que retornen, així com científics que es traslladen a Europa des d’Austràlia i Amèrica del Nord. Això està en línia amb la missió d’ERC d’atraure més investigadors excel·lents a Europa.

anunci

L’edat mitjana dels investigadors seleccionats se situa al voltant dels 35 anys.

Fons

Es tracta del primer concurs de subvencions inicials del programa Horizon 2020 de la UE, el setè fins ara. Aquesta convocatòria va atreure 3273 sol·licituds, un 10% de les quals van tenir èxit. Entre els becaris, 143 pertanyen al domini "Ciències Físiques i Enginyeria", 124 a "Ciències de la vida" i 61 a "Ciències socials i humanitats". Aquest any, la quota de dones concessionàries va augmentar fins al 33%, respecte al 30% de l’any passat.

El finançament permetrà als becaris inicials formar els seus propis equips de recerca, amb la participació de més de 1400 postdoctorals i estudiants de doctorat com a membres de l’equip. Així, l’ERC contribueix a donar suport a una nova generació d’investigadors de primer nivell a Europa.

Les subvencions inicials d’ERC són guardonades amb investigadors de qualsevol nacionalitat amb 2-7 anys d’experiència des de la finalització del doctorat (o títol equivalent) i amb un historial científic que demostra una gran promesa. La investigació s’ha de realitzar en una organització de recerca pública o privada situada en un dels estats membres o països associats. El finançament (màxim 2 milions d’euros per subvenció) es proporciona durant un màxim de cinc anys.

Establert el 2007 per la UE, el Consell Europeu de Recerca (ERC) és la primera organització europea de finançament d’excel·lents investigacions frontereres. Cada any, selecciona i finança els millors investigadors creatius de qualsevol nacionalitat i edat per dirigir projectes de cinc anys amb seu a Europa. L’ERC també s’esforça per atraure investigadors de primer nivell de qualsevol part del món per venir a Europa. Fins ara, l’ERC ha finançat més de 4,500 investigadors destacats en diverses etapes de la seva carrera professional.

Més informació

Exemples de projectes finançats en aquesta finalització de la subvenció inicial ERC
Estadístiques d’aquest concurs ERC Starting Grant
Llista de tots els investigadors seleccionats per país de la institució d’acollida (per ordre alfabètic dins de cada grup de països)
lloc web de l'ERC
2020 Horizon

Comissió Europea

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 231 milions d’euros en prefinançament a Eslovènia

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat 231 milions d’euros a Eslovènia en prefinançament, equivalent al 13% de l’assignació de subvencions del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la implementació de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència d’Eslovènia. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resiliència d'Eslovènia.

El país rebrà 2.5 milions d’euros en total, que consistiran en 1.8 milions d’euros en subvencions i 705 milions d’euros en préstecs, durant la vida del seu pla. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementaran amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU.

L’RRF és el centre de NextGenerationEU, que proporcionarà 800 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes entre els estats membres. El pla eslovè forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Xipre

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 157 milions d’euros en prefinançament a Xipre

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat a Xipre 157 milions d'euros en prefinançament, equivalent al 13% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència de Xipre. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resistència de Xipre.

El país haurà de rebre 1.2 milions d’euros en total durant la vida del seu pla, amb 1 milions d’euros en subvencions i 200 milions d’euros en préstecs. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres.

El pla xipriota forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Bèlgica

Política de cohesió de la UE: Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia reben 373 milions d’euros per donar suport als serveis socials i de salut, les pimes i la inclusió social

publicat

on

La Comissió ha concedit 373 milions d’euros a cinc Fons Social Europeu (FSE) i Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia per ajudar els països amb resposta i reparació d’emergència per coronavirus en el marc de REACT-UE. A Bèlgica, la modificació del PO de Valònia permetrà disposar de 64.8 milions d'euros addicionals per a l'adquisició d'equips mèdics per a serveis sanitaris i innovació.

Els fons donaran suport a les petites i mitjanes empreses (pimes) en el desenvolupament del comerç electrònic, la ciberseguretat, llocs web i botigues en línia, així com l’economia verda regional mitjançant l’eficiència energètica, la protecció del medi ambient, el desenvolupament de ciutats intel·ligents i el baix nivell de carboni. infraestructures públiques. A Alemanya, a l’Estat federal de Hessen, 55.4 milions d’euros donaran suport a la infraestructura de recerca relacionada amb la salut, la capacitat diagnòstica i la innovació en universitats i altres institucions de recerca, així com a inversions en recerca, desenvolupament i innovació en els camps del clima i el desenvolupament sostenible. Aquesta esmena també proporcionarà suport a les pimes i fons per a empreses emergents mitjançant un fons d'inversió.

A Sachsen-Anhalt, 75.7 milions d’euros facilitaran la cooperació de les pimes i les institucions en recerca, desenvolupament i innovació, i proporcionar inversions i fons de treball per a les microempreses afectades per la crisi del coronavirus. A més, els fons permetran inversions en eficiència energètica de les empreses, donaran suport a la innovació digital de les pimes i adquiriran equips digitals per a escoles i institucions culturals. A Itàlia, el PO nacional “Inclusió social” rebrà 90 milions d’euros per promoure la integració social de les persones que pateixen privacions materials greus, sensellarisme o marginació extrema, mitjançant serveis “Housing First” que combinen la prestació d’habitatge immediat amb serveis socials i laborals habilitants. .

anunci

A Espanya, s’afegiran 87 milions d’euros al PO del FSE de Castella i Lleó per donar suport als autònoms i als treballadors que tenien el contracte suspès o reduït a causa de la crisi. Els diners també ajudaran a les empreses afectades a evitar acomiadaments, especialment en el sector turístic. Finalment, els fons són necessaris per permetre que els serveis socials essencials continuïn de manera segura i per garantir la continuïtat educativa en tota la pandèmia mitjançant la contractació de personal addicional.

REACT-EU forma part de NextGenerationEU i proporciona finançament addicional de 50.6 milions d’euros (en preus actuals) als programes de política de cohesió durant el 2021 i el 2022. Les mesures se centren en el suport a la resiliència del mercat laboral, als llocs de treball, a les pimes i a les famílies amb pocs ingressos, així com a establir bases per al futur les transicions verdes i digitals i una recuperació socioeconòmica sostenible.

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències