Connecteu-vos amb nosaltres

economia digital

La Comissió envia sol·licituds d'informació a Meta i Snap d'acord amb la Llei de serveis digitals

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

La Comissió Europea ha enviat formalment Meta i Snaprequests per obtenir informació sota el Llei de serveis digitals (DSA). La Comissió demana a les empreses que proporcionin més informació sobre les mesures que han adoptat per complir amb les seves obligacions relacionades amb la protecció dels menors en virtut de la LSD, incloses les obligacions relacionades amb les avaluacions de riscos i les mesures de mitigació per protegir els menors en línia, en particular pel que fa a als riscos per a la salut mental i física, i sobre la utilització dels seus serveis per part dels menors.

Meta i Snapmust proporcionen la informació sol·licitada a la Comissió abans de l'1 de desembre de 2023. A partir de l'avaluació de les respostes, la Comissió avaluarà els propers passos. Això podria comportar l'obertura formal d'un procediment d'acord amb l'article 66 de la LSD.

D'acord amb l'article 74 (2) de la DSA, la Comissió pot imposar multes per informació incorrecta, incompleta o enganyosa en resposta a una sol·licitud d'informació. En cas de no resposta, la Comissió pot decidir sol·licitar la informació mitjançant decisió. En aquest cas, la manca de resposta en el termini establert podria comportar la imposició de penalitzacions periòdiques.

Després de la seva designació com a Plataforma en línia molt grans, les plataformes de Meta i Snapchat estan obligats a complir amb el conjunt complet de disposicions introduïdes per la DSA, inclosa l'avaluació i la mitigació de riscos relacionats amb la difusió de contingut il·legal i nociu, qualsevol efecte negatiu en l'exercici dels drets fonamentals, inclosos els drets dels infants. , i sobre la protecció dels menors. Meta ja va rebre el 19 d'octubre de 2023 una sol·licitud d'informació sobre la difusió de contingut terrorista i violent i el discurs d'odi, i la suposada difusió de la desinformació.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències