Connecteu-vos amb nosaltres

agricultura

La Comissió publica els resultats de l'avaluació de les normes sobre ajuts estatals de la UE per a l'agricultura, el bosc i les zones rurals

COMPARTIR:

publicat

on

La Comissió Europea ha publicat una Comissió Document de Treball que resumeix els resultats d'una avaluació de les normes d'ajuts estatals per als sectors agrícola i forestal i per a les zones rurals. L'avaluació s'ha dut a terme com a part de la revisió en curs de la normativa sobre ajudes estatals per a l'agricultura, la silvicultura i les zones rurals, concretament la Reglament d'exempció per categories agrícoles, I el Directrius de la UE de 2014 per a les ajudes estatals als sectors agrícola i forestal i a les zones rurals. L'avaluació conclou que, en general, les regles objecte d'escrutini funcionen bé són, en general, adequades per al propòsit. En aquest sentit, responen en gran mesura a les necessitats dels sectors afectats, alhora que contribueixen a la consecució d'objectius polítics més amplis de la UE, com ara la protecció del medi ambient i la salut animal i, en general, la salut pública. Al mateix temps, l'avaluació va revelar que les normes existents necessiten determinades revisions específiques, incloses aclariments d'alguns conceptes, racionalització i simplificació addicionals, així com ajustos per reflectir les prioritats actuals de la UE, en particular les futura Política Agrària Comuna (CAP) i el Acord Verd Europeu. La Comissió tindrà en compte els resultats de l'avaluació a l'hora de revisar les normes existents. La Comissió procedirà a la fase d'avaluació d'impacte de la revisió, per examinar les qüestions identificades durant l'avaluació, amb la finalitat de tenir les normes revisades en vigor abans del 31 de desembre de 2022, quan expiraran les normes actuals. Hi ha disponible una nota de premsa completa online.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències