Connecteu-vos amb nosaltres

EU

Comissionats Vassiliou i Geoghegan-Quinn benvinguda Premi Nobel de Química premi a l'investigador finançat per la UE

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

Nobel_medalEl Premi Nobel de Química 2014 s'ha lliurat avui (8 d'octubre) conjuntament a Eric Betzig, Stefan W. Hell i William E. Moerner "pel desenvolupament de la microscòpia de fluorescència super resolta". Mentre els professors Betzig i Moerner treballen als EUA, el professor Hell és alemany i treballa a l’Institut Max Planck de Química Biofísica de Göttingen i al German German Cancer Research Center a Heidelberg.

Al llarg de la seva carrera, el professor S. Hell ha rebut el suport de la UE Accions Marie Sklodowska Curie (ACEM). Va ser ell mateix becari de MSCA a la Universitat de Turku el 1996-1997 i després coordinador de tres beques individuals de MSCA. A més, ell i els seus col·legues van participar en projectes de col·laboració finançats per la UE.

La comissària europea Androulla Vassiliou, responsable de l’esquema MSCA, i la comissària europea d’Investigació, Innovació i Ciència Máire Geoghegan-Quinn van dir: "Felicitem càlidament Stefan W. Hell, Eric Betzig i William E. Moerner pel seu assoliment. Investigadors destacats com Stefan W. Hell són un excel·lent exemple del que pot aconseguir la mobilitat investigadora europea i, a través del seu mentoratge a investigadors MSCA més joves, a fomentant l’excel·lència en la nova generació d’investigadors a Europa. El MSCA dóna suport a la mobilitat dels investigadors, cosa que els permet adquirir nous coneixements i habilitats en ciència d’avantguarda. "

anunci

Stefan W. Hell va rebre una beca individual postdoctoral el 1996. Després es va convertir en mentor de diversos prometedors becaris Marie Skłodowska-Curie. El seu darrer projecte MSCA va acabar el maig de 2014.

L’anunci del premi Nobel per al professor Hell arriba només dos dies després de la concessió d’aquest any de Fisiologia o Medicina John O´Keefe, maig-Britt Moser i Edvard I. Moser (MEMO / 14 / 564). Tant el maig-Britt i Edvard Moser reben subvencions del Consell Europeu de Recerca i tots tres han participat en projectes de recerca finançats per la UE, inclòs MSCA.

A més, Hiroshi Amano, un dels guardonats enguany amb el premi Nobel de física el 8 d’octubre, va col·laborar estretament amb una xarxa de formació inicial Marie Skłodowska-Curie finançada per la UE.

anunci

Fons

Les accions Marie Skłodowska-Curie donen suport al desenvolupament professional i la formació d’investigadors (amb un enfocament en habilitats d’innovació) en totes les disciplines científiques, basades en la mobilitat transnacional i intersectorial. El MSCA es convertirà en el principal programa de formació de doctorat de la UE, donant suport a 25,000 candidats. Això inclou el finançament de doctorats industrials, doctorats conjunts i altres formes innovadores de formació en recerca que millorin l’ocupabilitat. Es recomana als investigadors experimentats que passin temps fora del món acadèmic, en empreses i altres organitzacions, durant les seves beques.

Les accions Marie Skłodowska-Curie, que ofereixen excel·lents oportunitats internacionals de desenvolupament de la carrera investigadora i formació a investigadors amb gran talent, atorgaran un total de 6.16 milions d’euros per al període 2014-2020 en el marc d’Horitzó 2020, el programa de finançament de la recerca de la UE de 80 milions d’euros. Els projectes MSCA, que són gestionats per l’Agència Executiva de Recerca de la Comissió Europea, donen suport a l’objectiu de la Unió Europea d’aconseguir un milió de llocs de treball més per al 2020.

Més informació

Nota de premsa del Premi Nobel
2020 Horizon
Les accions Marie Sklodowska Curie
Unió per la innovació Europa 2020 Estratègia
Agència Executiva de Recerca

Comissió Europea

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 231 milions d’euros en prefinançament a Eslovènia

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat 231 milions d’euros a Eslovènia en prefinançament, equivalent al 13% de l’assignació de subvencions del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la implementació de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència d’Eslovènia. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resiliència d'Eslovènia.

El país rebrà 2.5 milions d’euros en total, que consistiran en 1.8 milions d’euros en subvencions i 705 milions d’euros en préstecs, durant la vida del seu pla. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementaran amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU.

L’RRF és el centre de NextGenerationEU, que proporcionarà 800 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes entre els estats membres. El pla eslovè forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Xipre

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 157 milions d’euros en prefinançament a Xipre

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat a Xipre 157 milions d'euros en prefinançament, equivalent al 13% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència de Xipre. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resistència de Xipre.

El país haurà de rebre 1.2 milions d’euros en total durant la vida del seu pla, amb 1 milions d’euros en subvencions i 200 milions d’euros en préstecs. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres.

El pla xipriota forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Bèlgica

Política de cohesió de la UE: Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia reben 373 milions d’euros per donar suport als serveis socials i de salut, les pimes i la inclusió social

publicat

on

La Comissió ha concedit 373 milions d’euros a cinc Fons Social Europeu (FSE) i Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia per ajudar els països amb resposta i reparació d’emergència per coronavirus en el marc de REACT-UE. A Bèlgica, la modificació del PO de Valònia permetrà disposar de 64.8 milions d'euros addicionals per a l'adquisició d'equips mèdics per a serveis sanitaris i innovació.

Els fons donaran suport a les petites i mitjanes empreses (pimes) en el desenvolupament del comerç electrònic, la ciberseguretat, llocs web i botigues en línia, així com l’economia verda regional mitjançant l’eficiència energètica, la protecció del medi ambient, el desenvolupament de ciutats intel·ligents i el baix nivell de carboni. infraestructures públiques. A Alemanya, a l’Estat federal de Hessen, 55.4 milions d’euros donaran suport a la infraestructura de recerca relacionada amb la salut, la capacitat diagnòstica i la innovació en universitats i altres institucions de recerca, així com a inversions en recerca, desenvolupament i innovació en els camps del clima i el desenvolupament sostenible. Aquesta esmena també proporcionarà suport a les pimes i fons per a empreses emergents mitjançant un fons d'inversió.

A Sachsen-Anhalt, 75.7 milions d’euros facilitaran la cooperació de les pimes i les institucions en recerca, desenvolupament i innovació, i proporcionar inversions i fons de treball per a les microempreses afectades per la crisi del coronavirus. A més, els fons permetran inversions en eficiència energètica de les empreses, donaran suport a la innovació digital de les pimes i adquiriran equips digitals per a escoles i institucions culturals. A Itàlia, el PO nacional “Inclusió social” rebrà 90 milions d’euros per promoure la integració social de les persones que pateixen privacions materials greus, sensellarisme o marginació extrema, mitjançant serveis “Housing First” que combinen la prestació d’habitatge immediat amb serveis socials i laborals habilitants. .

anunci

A Espanya, s’afegiran 87 milions d’euros al PO del FSE de Castella i Lleó per donar suport als autònoms i als treballadors que tenien el contracte suspès o reduït a causa de la crisi. Els diners també ajudaran a les empreses afectades a evitar acomiadaments, especialment en el sector turístic. Finalment, els fons són necessaris per permetre que els serveis socials essencials continuïn de manera segura i per garantir la continuïtat educativa en tota la pandèmia mitjançant la contractació de personal addicional.

REACT-EU forma part de NextGenerationEU i proporciona finançament addicional de 50.6 milions d’euros (en preus actuals) als programes de política de cohesió durant el 2021 i el 2022. Les mesures se centren en el suport a la resiliència del mercat laboral, als llocs de treball, a les pimes i a les famílies amb pocs ingressos, així com a establir bases per al futur les transicions verdes i digitals i una recuperació socioeconòmica sostenible.

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències