Connecteu-vos amb nosaltres

Amazon

La Comissió envia una sol·licitud d'informació a Amazon en virtut de la Llei de serveis digitals

COMPARTIR:

publicat

on

La Comissió Europea ha enviat formalment a Amazon una sol·licitud d'informació sota el Llei de serveis digitals (DSA). La Comissió demana a Amazon que proporcioni més informació sobre les mesures que ha adoptat per complir amb les obligacions relacionades amb les avaluacions de riscos i les mesures de mitigació per protegir els consumidors en línia, en particular pel que fa a la difusió de productes il·legals i la protecció dels drets fonamentals, així com com sobre el compliment dels sistemes de recomanació amb les disposicions pertinents de la DSA.

Amazon ha de proporcionar la informació sol·licitada a la Comissió abans del 6 de desembre de 2023. A partir de l'avaluació de les respostes d'Amazon, la Comissió avaluarà els propers passos. Això podria comportar l'obertura formal d'un procediment d'acord amb l'article 66 de la LSD.

D'acord amb l'article 74 (2) de la DSA, la Comissió pot imposar multes per informació incorrecta, incompleta o enganyosa en resposta a una sol·licitud d'informació. En cas de no resposta per part d'Amazon, la Comissió pot decidir sol·licitar la informació mitjançant decisió. En aquest cas, la manca de resposta en el termini establert podria comportar la imposició de penalitzacions periòdiques.

Després de la seva designació com a Plataforma en línia molt gran, Amazon està obligat a complir amb la DSA, inclosa l'avaluació i la mitigació dels riscos relacionats amb la difusió de continguts il·legals i nocius i qualsevol efecte negatiu en l'exercici dels drets fonamentals.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències