Connecteu-vos amb nosaltres

Carib

Caribbean Export i Business France uneixen forces per catalitzar el creixement del sector privat al Carib

COMPARTIR:

publicat

on

Caribbean Export, l'agència regional pionera de promoció del comerç i la inversió que representa el Carib, ha consolidat una altra associació estratègica per accelerar el creixement del sector privat al Carib. L'agència s'ha associat amb Business France, Agència Nacional per a la promoció i la internacionalització de l'economia francesa. Junts, pretenen crear un entorn propici al creixement i la innovació, facilitant la inversió i els fluxos comercials entre França i la regió del Carib.

Aquesta col·laboració històrica, segellada oficialment a través d'un memoràndum d'entesa (MOU), prepara l'escenari per a una col·laboració estreta i mútuament beneficiosa entre Caribbean Export i Business France. El MOU descriu una sèrie d'àmbits de cooperació, cadascun dissenyat per impulsar el progrés i el creixement del sector privat a la regió del Carib.

Les àrees clau de cooperació són les següents: 1. Intercanvi d'informació: les parts compartiran informació i coneixements sobre formació, desenvolupament de capacitats, transferència de tecnologia i oportunitats de negoci. Aquest intercanvi de dades proporcionarà coneixements valuosos i ajudarà a superar la bretxa entre França i el Carib.

2. Col·laboració tècnica i intercanvi de bones pràctiques: la cooperació s'estendrà per millorar la facilitat per fer negocis i l'eficàcia de les seves respectives organitzacions. L'intercanvi d'experteses tècniques, coneixements i oportunitats de formació fomentarà el creixement i la competitivitat a la regió.

3. Promoció empresarial efectiva: tant Caribbean Export com Business France treballaran conjuntament per donar suport a les delegacions empresarials, fomentar les visites d'experts per a la recerca de fets i la participació en esdeveniments organitzats per cada part. Es garanteix el seguiment i el suport d'aquestes activitats.

4. Facilitació de la inversió i el comerç: aquesta col·laboració té com a objectiu fomentar la inversió recíproca i l'exportació de serveis, juntament amb la prestació de serveis de facilitació a inversors i exportadors. L'orientació i l'assessorament per a possibles inversors i exportadors seran una pedra angular d'aquest esforç cooperatiu.

Deodat Maharaj, director executiu de Caribbean Export, va expressar el seu entusiasme per aquesta associació estratègica, dient: "Estem encantats d'unir forces amb Business France per enfortir el sector privat al Carib. La nostra col·laboració obrirà noves oportunitats per a les empreses de la nostra regió i Fomentar el creixement econòmic. Junts, construirem ponts que connectin el Carib amb França, creant una plataforma per a la innovació, el comerç i la inversió".

anunci

Philippe Yvergniaux, director de cooperació internacional de Business France, ha subratllat la importància d'aquesta nova fita per a l'agència francesa: “La regió del Carib mereix clarament un lloc millor en les prioritats geogràfiques de Business France, ja que ofereix moltes oportunitats comercials i d'inversió per a les pimes franceses; l'associació amb Caribbean Export ajudarà a fomentar els vincles comercials entre les pimes del Carib i franceses, en particular dels territoris de Guadalupe, Guyana i Martinica".

Caribbean Export és coneguda pel seu compromís inquebrantable per augmentar la intel·ligència del mercat, fomentar l'accés al finançament per a les pimes preparades per exportar i defensar un entorn propici per al creixement empresarial. Business France, d'altra banda, té un historial impressionant de desenvolupament d'internacionalització per a empreses franceses i d'atracció d'inversió estrangera a França. Mitjançant aquesta associació, ambdues entitats aprofitaran els seus punts forts i experiències per facilitar el creixement del sector privat al Carib, donant lloc al desenvolupament econòmic i a una millor competitivitat global. Aquesta col·laboració marca una fita significativa en el panorama empresarial de la regió i obre les portes a oportunitats que prometen beneficiar tant al Carib com a França.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències