Connecteu-vos amb nosaltres

Economia

Fent ajust legislació de la UE per a propòsits: Resultats i propers passos en la regulació intel·ligent

COMPARTIR:

publicat

on

1379593064-regulation3En 2 d'octubre, la Comissió va a fer un pas més important per garantir que la legislació de la UE s'adequa al propòsit mitjançant l'establiment d'on va a prendre més mesures per simplificar o suprimir lleis de la UE. Es va a publicar els resultats d'un examen de tota la legislació vigent de la UE i establir els passos a seguir.

La Comissió exposarà, a més, una àmplia gamma de noves mesures reguladores de l'aptitud que s'estan aplicant o que es proposen al Consell i el Parlament Europeu.

Aquest exercici forma part del Programa de rendiment i ajustament de la regulació de la Comissió (REFIT). Es tracta d’eliminar càrregues administratives innecessàries i mantenir la implementació nacional el més lleugera possible. Això beneficiarà tant als ciutadans com a les empreses, sempre que les altres institucions i estats membres mostrin un nivell d'ambició similar.

REFIT, llançat el desembre de 2012, és fonamental per tornar Europa a la pista cap a més creixement i ocupació. És el compromís de la Comissió amb un marc normatiu senzill, clar, estable i previsible per a empreses, treballadors i ciutadans.

Fons

La regulació a nivell de la UE aporta un valor afegit en àrees com ara la competència, el comerç i el mercat interior per construir un camp de joc que crea oportunitats per a les empreses i els consumidors. També protegeix la salut i la seguretat dels ciutadans, els consumidors i els treballadors. legislació de la UE crea un marc comú mitjançant la substitució de vint-i vuit lleis nacionals diferents per una llei de la UE. Permet als estats membres de la UE a treballar junts per fer front als problemes que no respecten les fronteres nacionals. Alhora, la regulació de la UE sovint és acusat d'aplicar massa requisits sufocants empreses, especialment les més petites. En resposta a aquesta preocupació, la Comissió ha fet un esforç concertat en els últims anys per racionalitzar la legislació i reduir les càrregues reguladores.

Més informació

anunci

El president Barroso i Edmund Stoiber crida als Estats membres a intensificar els esforços per reduir la burocràcia per a les PIME i millorar l'eficiència de les seves administracions públiques: IP / 13 / 836

iniciatives de la Comissió per reduir la burocràcia i reduir les càrregues reguladores - Preguntes i respostes: MEMO / 13 / 786

lloc web de la regulació intel·ligent.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències