Connecteu-vos amb nosaltres

Comissió Europea

La Comissió adopta un paquet d'infraccions mensuals

COMPARTIR:

publicat

on

imatge a pujarEl dimecres 20 de novembre, la Comissió Europea adoptarà el seu paquet mensual d'infraccions. Aquestes decisions cobreixen tots els estats membres i la majoria de les polítiques de la UE i pretenen fer complir la legislació de la UE a tot Europa en interès tant dels ciutadans com de les empreses.

Fons

Article 258 del Tractat de Funcionament de la Unió Europea (TFUE) confereix a la Comissió la facultat d'emprendre accions legals contra un Estat membre que no compleixi amb les seves obligacions en virtut del dret de la UE.

Hi ha tres etapes successives: carta de notificació formal, opinió motivada i derivació al Tribunal de Justícia.

Si, malgrat la sentència, un estat membre encara no actua, la Comissió pot obrir un altre expedient d'infracció en virtut de l'article 260 del TFUE. Després d'una sola advertència per escrit, la Comissió pot remetre un Estat membre al Tribunal i pot proposar que el Tribunal imposa sancions financeres basades en la durada i la gravetat de la infracció i la mida de l'estat membre.

Un Memo completa sobre totes les referències i dictàmens motivats, IPs específiques sobre cada referència i Notes sobre el procediment estarà disponible el dia en ràpid.

Per obtenir més informació sobre les infraccions, feu clic aquí.

anunci

En el procediment d'infracció en general, feu clic aquí.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències