Connecteu-vos amb nosaltres

Xina

10 de Xi Jinping observacions clau sobre la relació entre la Xina i EUA

COMPARTIR:

publicat

on

xi152wayEl president de la Xina, Xi Jinping realitzarà una visita d'Estat a finals de setembre als Estats Units, el primer en els EUA des que va assumir el càrrec al març 2013. Xi freqüència va pronunciar unes paraules sobre les relacions sinó-nord-americans des que va assumir el càrrec, a través del qual la gent pot entendre millor un nou model de relació més important país entre la Xina i els EUA i la propera reunió històrica entre els dos caps a través de l'Oceà Pacífic.

1. Les diferències entre els dos països són inevitables, però no són l'essència de la relació bilateral.

[Temps]

Novembre 11, 2014

[ocasió]

Xi es va reunir amb el seu homòleg nord-americà Barack Obama a la casa de govern Zhongnanhai al centre de Beijing.

[Comentaris]

anunci

Xina i els EUA tenen diferents condicions nacionals, diferents històries i cultures diferents, així com diferents camins de desenvolupament. Les dues parts han d'entendre i respectar els altres i viure en harmonia i mantenint la seva singularitat. Les diferències entre els dos països són inevitables, però no són l'essència de la relació bilateral. Els governs de la Xina i els EUA han de manejar adequadament les diferències i actuar com estabilitzadors de les relacions bilaterals.

2. El vast oceà Pacífic té prou espai per acomodar el desenvolupament tant de la Xina i els EUA ..

[Temps]

Abril 13, 2013

[ocasió]

Xi es va reunir amb la secretària d'Estat, John Kerry.

[Comentaris]

El vast oceà Pacífic té prou espai per acomodar el desenvolupament tant de la Xina i els EUA .. Els dos països han d'interactuar positivament a la regió d'Àsia i el Pacífic, intensificar la comunicació i coordinació en els assumptes regionals i internacionals i salvaguardar la pau regional i mundial, l'estabilitat i la prosperitat.

3,La cooperació entre la Xina i els EUA condueix a resultats profitosos per a ambdues parts, mentre que la confrontació fa tant de mal.

[Temps]

Juliol 9, 2014

[ocasió]

Xi va abordar la cerimònia d'obertura de la sisena ronda del diàleg estratègic i econòmic Xina-EUA (S&ED) i la cinquena ronda de consultes d'alt nivell sobre intercanvis de persones a persones (CPE).

[Comentaris]  

La història i els fets han demostrat que la cooperació entre la Xina i els EUA condueix a resultats profitosos per a ambdues parts, mentre que la confrontació fa tant de mal.

Xina i els EUA cooperació serà aconseguir coses que són beneficioses per a tots dos països i el món, mentre que la confrontació serà desastrós.

4. Millorar el diàleg i la cooperació és l'única opció per als dos països.

[Temps]

Desembre 4, 2013.

[ocasió]

Xi es va reunir amb el vicepresident nord-americà Joe Biden

[Comentaris]  

El món està patint canvis complicats. La Xina i els EUA comparteixen obligacions importants per mantenir la pau i l'estabilitat mundials i promoure el desenvolupament. Millorar el diàleg i la cooperació és l'única opció per als dos països. Les dues parts haurien de mantenir fermament la direcció correcta de les relacions bilaterals, respectar els interessos bàsics i les preocupacions principals de l'altre, ampliar activament la cooperació, gestionar adequadament les qüestions i disputes sensibles i garantir el creixement constant i sòlid de les relacions bilaterals.

5,Els dos països no poden permetre el luxe de cometre errors en qüestions fonamentals.

[Temps]

Juliol 9, 2014

[ocasió]

Xi va abordar la cerimònia d'obertura de la sisena ronda del diàleg estratègic i econòmic Xina-EUA (S&ED) i la cinquena ronda de consultes d'alt nivell sobre intercanvis de persones a persones (CPE).

[Comentaris]

La manera com els EUA i la Xina perceben les intencions estratègiques dels altres afectarà directament les seves polítiques i relacions. No ens podem permetre el luxe de cometre errors en aquest tema fonamental, ni arriscar-nos a prendre decisions equivocades.

6. Una bona relació de cooperació entre la Xina i els EUA és propici per a l'estabilitat i la pau mundial.

[Temps]

Juny 7, 2013

[ocasió]

Xi i Obama es van reunir a manera conjunta la premsa després de la seva reunió a Sunnylands, Califòrnia.

[Comentaris]

Per tal de satisfer les necessitats del ràpid desenvolupament de la globalització econòmica i el desgast en forma conjunta les dificultats de diversos països, la Xina i els EUA han de traçar un nou camí lluny dels conflictes i la confrontació entre les grans potències de la història.

Una bona relació de cooperació entre la Xina i els EUA és propici per a l'estabilitat i la pau mundial.

7. El "somni xinès" està vinculat al "somni americà"

[Temps]

Juny 7, 2013

[ocasió]

Xi es va reunir amb Obama a Sunnylands, Califòrnia

[Comentaris]

La Xina està fermament compromesa amb el camí del desenvolupament pacífic i aprofundirà inquebrantablement la reforma i obrirà el país. La Xina treballarà dur per fer realitat el somni xinès del rejoveniment nacional i per promoure la noble causa de la pau i el desenvolupament de la humanitat. Amb el "Somni xinès", busquem tenir prosperitat econòmica, renovació nacional i benestar de la gent. El "Somni xinès" tracta sobre la pau, el desenvolupament, la cooperació i els resultats de guanyar-guanyar, i està connectat amb el somni americà i els bells somnis de la gent d'altres països.

8. No cal deixar que el nou model de relacions principals països entre la Xina i els EUA segueixen sent només com un concepte.

[Temps]

Novembre 11, 2014

[ocasió]

Xi es va reunir amb el seu homòleg nord-americà Barack Obama a la casa de govern Zhongnanhai al centre de Pequín

[Comentaris]

Xina i els EUA comparteixen un objectiu estratègic clar de construir un nou model de relació més important del país. No cal deixar que el nou tipus de relacions romandre com un concepte o s'atura en el seu collita primerenca. Cal empènyer cap endavant.

Des d'una perspectiva estratègica i de llarg termini, la Xina i els EUA han de construir el seu nou model de relació important pas a pas país.

9. L'establiment d'un nou model de relació més important país entre la Xina i els EUA necessita una acumulació de comptagotes.

[Temps]

Abril 24, 2013

[ocasió]

Xi es va reunir amb l'exsecretari d'Estat Henry Kissinger.

[Comentaris]

Xina i els EUA han de pensar en gran. Les dues parts han de mantenir la situació general a la vista i sempre s'adhereixen a la direcció correcta de les relacions bilaterals. Mentrestant, les dues parts també han d'actuar poc a poc. L'establiment d'un nou model de relació més important país entre la Xina i els EUA necessita una acumulació de comptagotes.

10. Quan s'enfronten amb problemes, els dos bàndols no haurien de trobar el problema temerari o deixar que es faci càrrec.

[Temps]

Juliol 9, 2014

[ocasió]

Xi va parlar de la cerimònia d'obertura de la sisena ronda del Diàleg Estratègic i Econòmic Xina-EUA (S&ED) i de la cinquena ronda de consultes d'alt nivell sobre intercanvis de persones a persones (CPE)

[Comentaris]

La construcció d'un nou model de relació més important país entre la Xina i els EUA és un esforç sense precedents i innovador. No hi ha cap precedent o model a seguir, i és natural que pot haver alguns problemes i fins i tot retrocessos. Quan s'enfronten amb problemes, el que és crucial és que treballem junts per resoldre'ls, en comptes de trobar el problema temible o deixar que es faci càrrec.

(Diari del Poble)

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències