Comissió critica #GMB sobre abocament d'acer de la Xina

xinesa-steel9GMB, el sindicat de treballadors de l'acer, es va referir a les discussions en el Col·legi de la UE de la Comissió ahir (13 gener) sobre les activitats antidumping i l'empenta de qualsevol decisió de tornada a almenys 2016 estiu.

L'oficial nacional de GMB, Dave Hulse, va dir: "La Comissió que adopta la decisió sobre l'estatus d'economia de mercat a la Xina mostra que, en el fons, coneix el seu assessorament jurídic i la política que es recolza en concedir l'estatut a la Xina està en un terreny molt tèrbol. El futur del nostre acer, ceràmica i moltes altres indústries i llocs de treball vitals en aquests sectors necessita que la Comissió Europea surti ara amb una signatura "No" a la Xina en l'estatus d'economia de mercat i comenci a posar mesures concretes per evitar un nou dumping a la UE els mercats, així com el suport a indústries energètiques intensives que es va prometre a la reunió del Consell de la UE el mes de novembre 9th 2015.

"Els sindicats de tot Europa els estan dient que, les indústries els estan dient que, quan es van a escoltar? És hora que la Comissió de la UE per prendre alguns consells dels de la planta tractar amb el caos causat pels mercats sense restriccions en lloc dels de les seves torres d'ivori que necessiten sortir més. Deseu el nostre acer i ceràmica i guardar els nostres treballs abans que sigui massa tard ".

etiquetes: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, Xina, EU, Comissió Europea