Connecteu-vos amb nosaltres

EU

#EUfunds: "S'han d'utilitzar els diners de la UE no utilitzats"

COMPARTIR:

publicat

on

Blanqueig de diners. la euro

Blanqueig de diners. la euro

"Cada any, al voltant de 2 milions d'euros en compromisos previstos en el pressupost de la UE continuen sense gastar-se, ja que les accions per a les quals es van destinar no s'executen. Aquest import hauria de romandre en el pressupost de la UE per complir els compromisos que han assumit els estats membres" diu el Grup PPE.

"Proposem una manera senzilla d'ajudar els estats membres a assolir els seus objectius: les quantitats que no s'executin tal com es preveia inicialment haurien de restablir-se al pressupost de la UE en lloc de perdre's simplement. Tenim com a objectiu un pressupost de la UE sense pèrdues i que s’apliqui plenament pel que fa als crèdits de compromís ”, va explicar el portaveu dels pressupostos del grup PPE, José Manuel Fernandes, eurodiputat.

El grup PPE subratlla que aquests desacompromisos haurien de tornar a estar disponibles per fer front a les necessitats emergents del pressupost de la UE.

"La UE té necessitats emergents en el seu pressupost que s'han de satisfer, com ara la crisi dels refugiats i altres necessitats de finançament per a objectius com l'ocupació i el creixement. Els estats membres ara haurien de complir els seus compromisos", va dir el vicepresident Marian-Jean Marinescu, eurodiputat del Grup PPE.

Com a resultat, el Grup PPE fa una crida a la Comissió Europea per fer les propostes necessàries, en particular dins de les revisions del Reglament financer i de l’actual MFF, per ampliar la flexibilitat del pressupost de la UE preveient la possibilitat de disposar de diners no utilitzats per a països emergents. Necessitats pressupostàries de la UE.

anunci

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències