Revisió del mercat itinerant: l’ús dels telèfons mòbils a l’estranger ha augmentat des del final de #EURoamingCharges

| Desembre 2, 2019

La Comissió Europea ha publicat la primera ressenya completa del mercat d’itinería, demostrant que els viatgers de tota la UE s’han beneficiat molt de la finalització de les tarifes d’itinerància al juny de 2017.

L’ús de dades mòbils durant els viatges a la UE s’ha incrementat per deu vegades en relació amb l’any anterior a la itinerància itinerant. La comissionada d’Economia Digital i Societat, Mariya Gabriel, va dir: “La revisió mostra una vegada més l’èxit que ha tingut l’abolició de les tarifes d’itinerància. Els europeus es beneficien en gran mesura de l’oportunitat d’utilitzar lliurement els seus dispositius mòbils mentre viatgen. Al mateix temps, també podem veure clarament que el mercat itinerant de la UE continua funcionant bé. Al contrari dels temors d’augmentar els preus interns a causa de la fi de les tarifes d’itinerància, els preus nacionals dels serveis mòbils han disminuït en realitat a tota la UE ”.

L’ús de dades en itinerància a la UE i a l’Espai Econòmic Europeu (EEE) va assolir el període de vacances de l’estiu 2018 (tercer trimestre), amb 12 vegades un ús més gran de dades mòbils a l’estranger en comparació abans que es reduïssin tots els costos de roaming al detall. En el mateix període, el volum de trucades de telèfon en itinerància va ser gairebé tres vegades superior. Podeu trobar més detalls al document el comunicat de premsa.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Comissió Europea, les tarifes d'itinerància, telecomunicacions

Els comentaris estan tancats.