Declaració sobre l'avaluació de riscos coordinada per la UE sobre ciberseguretat de les xarxes #5G

| Octubre 10, 2019

Huawei dóna la benvinguda a l'avaluació del risc de seguretat de xarxa 5G, coordinada per la UE, que es va publicar el 9 d'octubre. Aquest exercici és un pas important cap al desenvolupament d’un enfocament comú de la ciberseguretat i la creació de xarxes segures per a l’era 5G.

Ens complau notar que la UE va comprometre’s el seu compromís d’adoptar un enfocament basat en evidències, analitzant a fons els riscos en lloc de dirigir-se a països o actors específics.

Som una empresa privada 100% propietat íntegrament dels seus empleats, i la ciberseguretat és una de les màximes prioritats: el nostre sistema de garantia de ciberseguretat final a cobreix totes les àrees de procés i la nostra sòlida trajectòria demostra que funciona.

El desplegament amb èxit i puntual de les xarxes 5G a Europa dependrà de l’ús d’expertesa i tecnologia d’avantguarda d’arreu del món. La nostra forta i continuada col·laboració amb els nostres socis europeus és una oportunitat única per a Europa de mantenir el seu lideratge tecnològic.

A mesura que la UE passa d’identificar riscos cap a l’elaboració del marc de seguretat comú necessari per gestionar i mitigar aquests riscos, esperem que aquest treball continuï orientat pel mateix enfocament basat en fets. Estem preparats per treballar amb els socis europeus per ajudar a desenvolupar aquest marc i proporcionar una connectivitat segura i ràpida per a les futures necessitats europees.

Dimecres 16 d’octubre, Abraham Liu, representant en cap de Huawei a les institucions de la Unió Europea, participarà en un gran debat al Parlament Europeu.

Per obtenir més informació, visiteu Huawei.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , ,

categoria: Una primera pàgina, Xina, EU, telecomunicacions

Els comentaris estan tancats.