Connecteu-vos amb nosaltres

Economia

el nou president d'EGTA fa una crida a la indústria de la ràdio i la televisió per "comunicar-se amb una veu forta"

COMPARTIR:

publicat

on

egta_logo_NEW2015S’ha dit moltes vegades abans - i les recents discussions a la reunió anual d’alta direcció d’EGTA, a Budapest, ho van confirmar - el ritme de canvi en la indústria dels mitjans de comunicació no té precedents i, en tot cas, sembla que s’accelera.  

Tot i que queden moltes preguntes sobre el futur, les emissores i les seves empreses de venda d’anuncis avancen amb confiança i hi ha diverses certeses sobre les quals actuaran en els propers mesos:

La Comissió Europea avaluarà i replantejarà la Directiva de serveis de mitjans audiovisuals, és a dir, la legislació que regula la publicitat televisiva, mentre que el contingut professional mantindrà la seva corona com el millor i més segur entorn per a les marques, el context i la distribució continuaran guanyant importància.

A mesura que les pantalles i els dispositius continuen proliferant, també ho faran les necessitats dels anunciants en termes de solucions de comunicacions innovadores i responsables. La demanda d’opcions més dirigibles i orientables es desenvoluparà encara més, mentre que l’abast i el públic massiu continuaran sent crucials per als anunciants per assolir els seus objectius de campanya.

La indústria necessita noves monedes de mesura, planificació i comercialització que reflecteixin millor l’evolució del consum de mitjans i que tinguin en compte tots els ulls i orelles, independentment del dispositiu, el temps i el lloc de consum.

La tendència cap a una major automatització de les pràctiques de vendes i màrqueting i el pas a estratègies programàtiques i basades en dades continuaran

El Big Data (o millor dit, les dades intel·ligents) regirà la majoria de transaccions i decisions: millorar la seva qualitat i mantenir-ne la propietat esdevindrà una prioritat; així com la contractació de talents capaços no només de dominar aquestes dades, sinó també de convertir-les en informació útil.

anunci

Gegants d'Internet, xarxes socials, OTT en línia i competidors d'àudio, sens dubte, continuaran lluitant tant pel públic com pel tros publicitari.

A mesura que les fronteres entre la televisió i el vídeo, així com entre la ràdio i l’àudio continuen desdibuixant-se, la indústria ha de redefinir el que significa la televisió i la ràdio amb les seves ofertes millorades en un complex mercat digital.

Fent un balanç d’aquestes veritats, egta (l’òrgan de la indústria que representa les organitzacions de vendes d’audiovisuals) continuarà exercint els fonaments fonamentals de defensa, comparació i establiment de xarxes a què s’han acostumat les cases de vendes de televisió i ràdio a tot Europa. la tasca més important que queda per a l’associació i per a cada mercat, empresa i professional dels mitjans és la promoció forta i eficient de la televisió i la ràdio com a mitjans publicitaris vibrants que han demostrat una i altra vegada la seva capacitat per abraçar tant els reptes com les oportunitats de l’era digital.

Què són avui la televisió i la ràdio si no els mitjans de comunicació que proporcionen les claus de l'èxit de la campanya d'un anunciant, ja que per ells mateixos proporcionen el major abast i impacte? Com va dir el president recentment elegit d’egta, Jan Isenbart, director d’investigació d’IP Germany (grup RTL) a les cases de venda de ràdio i televisió: “Tant la indústria de la televisió com la ràdio han de ser més vocals a l’hora de reinventar-se, de promoure els seus punts forts, contribució a l’eficiència del ROI i de la campanya publicitària. També hauríem d'expressar més clarament la visió de la nostra indústria per al futur, basant-nos en la història de l'èxit demostrat de la ràdio i la televisió com a mitjans de comunicació de masses i com a socis indispensables dels anunciants i agències ".

El secretari general d'ega, Katty Roberfroid, dóna suport a aquesta visió i fa una crida a la indústria: "Assegurem-nos que parlem amb una sola veu i que tornem la conversa als dos mitjans de comunicació amb els quals el consumidor passa més temps i que ofereixen reals i demostrables impacte per als anunciants. Parlem amb confiança sobre la televisió i la ràdio i el poder dels dos mitjans de comunicació lliures de les incerteses de dades dubtoses i opaques, que no pateixen problemes de visibilitat o frau, que es pot (i es continuarà confiant) com la pedra angular d’unes campanyes publicitàries efectives durant molts anys ”.

L'assemblea general d'egta, que es va reunir recentment a Budapest per una amable invitació de MTVA, va escollir una nova junta per a un mandat de dos anys. La llista dels membres de la junta de l’EGTA pot ser accedit aquí.

a mi

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències